Cykelhjälmar

Hos oss på Cykelkraft.se hittar du cykelhjälmar till alla typer av cyklister oavsett om du är barn, pendlarcyklist, cykelmotionär eller tävlingscyklist. En bra cykelhjälm som sitter rätt på huvudet är ett måste och en billig livförsäkring.

Till dig som inte vill förstöra frisyren eller som tycker att du ser löjlig ut i en cykelhjälm har vi på Cykelkraft.se två lösningar.

1. Köp en Hövding, världens första airbag för cyklister.

2. Ta bussen, självklart tycker vi att cykling är det överlägset bästa färdsättet men cykling utan hjälm är inget vi på Cykelkraft rekommenderar.

Vanliga fragor
filter
 • product

  HÖVDING 2.0 COMPLETE

  Small rekommenderas för halsmått mindre än 36 cm. Medium rekommenderas för halsmått mellan 34-42 cm. Large rekommenderas för halsmått mellan 38-45 cm. Hövding 2.0 är cykelhjälmen som erbjuder världens bästa stötupptagningsförmåga. Hjälmen består av två delar, en krage och ett skal. Kragen omsluter airbagsystemet och är tillverkat i ett vattentätt och smutsavvisande funktionstyg, kragen sitter bekvämt runt din hals och är mycket enkel att både ta av och på. Hjälmen fungerar genom en avancerad sensorteknik som känner av cyklistens rörelsemönster och reagerar så fort olyckan är framme. Den unika airbagen blåser då upp till en huva som fixerar din nacke och ger dig världens bästa stötupptagningsförmåga. Airbagen är utformad som en huva och tillverkad i slitstarkt nylon som tål att skrapas mot asfalt. Hövding skyddar mycket stora delar av huvudet, men lämnar samtidigt synfältet fritt. Trycket i airbagen hålls konstant i flera sekunder och klarar därför flera slag mot huvudet under samma olycka. Därefter börjar airbagen långsamt tömmas på gas. Hövding slås på med hjälp av en on/off-knapp. En ljud- och ljussignal bekräftar att Hövding är påslagen. Hövding innehåller ett uppladdningsbart batteri som laddas via datorn på jobbet eller vägguttaget med hjälp av usb. Batterinivån visas med hjälp av lysdioder framtill på kragen.

  -5%
  2 549kr
  Rek. pris2 690:-
  Blue starBlue starBlue starBlue starBlue starBlue starBlue starBlue starBlue starBlue star
  läs mer
 • product

  HJÄLM BELL SUPER 2 SVART/VIT VIPER 55-59 CM

  Här har du något riktigt coolt. Bell Super 2 är en mountainbikehjälm för både enduro racing, all-mountain shredd eller hjärtdrypande stigar i bergen. Hjälmen är extremt säker, och den ger dig fullt skydd ner över bakhuvudet och levererar kompromisslös komfort och ventilation i alla lägen för att hjälpa dig vid klättringarna till de utmanande utförslöporna. Super 2 är laddad med Giro´s bästa hjälmteknologier, Overbrow ventilation, Breakaway actionkamera fäste och vårt TAG fit system som gör den till en fröjd att ställa in. Och den är fortfarande fullt integrerar med Super 2R Chinbar.Overbrow VentilationFusion In-Mold Polykarbonat SkalTAG Fit SystemGoggleGuide Justerbart Skärn SystemIntegrerat Breakaway Actionkamera fästeX-Static vadderingBreakaway SkruvarICEdot Enabled395 gram23 ventilations hål, 4 brow portsCPSC BicycleCE EN1078

  1 649kr
  läs mer
 • Skickas omgående!
  product

  HJÄLM BELL DRAFT MIPS MATTSVART REPOSE 54-61 CM

  Din cykling är din tillflykt och helt nya Draft erbjuder en slimmad rund form som adderar till känslan att lämna allt bakom sig. Overbrow ventilationen drar in kall luft som pressar ut den varma och kyler ditt huvud för optimerad effekt under cyklingen. TAG systemet gör att du justerar hjälmen enkelt och smidigt utan att tänka på det. Bär den med mjuk skärm, hård skärm eller utan, det är helt upp till dig. Draft´s design är faktiskt nästan oslagbar: Enkel, Modern och Bekymmersfri.Overbrow VentilationFusion In-Mold Polykarbonat SkalMjuk och Hård skärm inkluderatTAG Fit System236 gram22 ventilations hålCPSC BicycleCE EN1078Färg: Mattsvart Repose

  749kr
  läs mer
 • product

  HJÄLM GIRO QUARTER MATT 55-59 CM

  Skatehjälm med kompakt utseende och slimmad profil. BMX-proffs har varit med och designat looken, vilket syns tydligt.Giro Quarter är byggd på EPF-foam vilket ger utmärkt passform och modellen är även den lättaste hjälmen som Giro har tillverkat med ett ABS-skal.Denna version är dessutom utrustad med MIPS - en rörlig del i hjälmen som skyddar mot rotationsskador - för att ge extra hög säkerhet.Stötdämpning i polyuretan ger skydd åt EPS-stoppningenABS-stomme med EPS-stoppningFit Kit-stoppning8 ventilationshålFärg: Mattsvart

  499kr
  läs mer
 • Skickas omgående!
  product

  HJÄLM GIRO TRINITY MIPS SVART/RÖD 54-61 CM

  Hjälm med enkel design som ändå har enastående egenskaper som In-Mold-konstruktionen och Acu-Dial-systemet. Den riktar sig till vardagscyklister, med en smidig passform utan att kompromissa med komfort eller prestanda. Denna version är dessutom utrustad med MIPS - en rörlig del i hjälmen som skyddar mot rotationsskador - för att ge extra hög säkerhet.Heltäckande stommeReflexdekal bakIn-mold-stomme i polykarbonat med EPS-stoppningAcu Dial22 ventilationshålFärg: Röd / Svart

  799kr
  läs mer
 • product

  HJÄLM BONTRAGER STARVOS SVART/VIT/ROSA 54-60 CM

  Inmold-stomme i komposit och ventilation med större variation på utformning och omfattning. Headmaster - Enhandsjustering av höjd och omkrets. Mjuk, bekväm, fukttransporterande och tvättbar hjälmstoppning. FlatLock-justerspännen - Remmarna är enklare att hantera med fast läge. Luftströmmen leds i kanaler genom hjälmen och runt huvudet. Utbytesgaranti vid kollision - Kostnadsfritt utbyte av hjälmen under första året om du råkar ut för en kollision.

  -35%
  487kr
  Rek. pris749:-
  läs mer
 • Skickas omgående!
  product

  HJÄLM ABUS SCRAPER V.2 MATT VIT 54-58 CM

  Hjälmen har ABS hårt skal teknik, god ventilation med 12 luftintag. Zoom - storlek justering, gjord av robust och flexibelt plast för perfekt stabilitet och anpassningsförmåga. Avtagbar och tvättbar vaddering med högsta komfort. Avtagbar skärm. Vikt 450gram.

  499kr
  läs mer
 • product

  HJÄLM GIRO SAVANT MIPS MATTSVART/VIT 61-65 CM

  Vill du ha en high end-hjälm till kanonpris? Då är Giro Savant något för dig! Modellen har tävlingshjälmens utseende och funktion med en mjuk, komfortabel passform som klarar hela distansen. Denna version är dessutom utrustad med MIPS - en rörlig del i hjälmen som skyddar mot rotationsskador - för att ge extra hög säkerhet.Med sin In Mold-teknik och 25 ventilationskanaler får du en lätt och luftig hjälm. Den har dessutom Giro Roc Loc 5-justeringssystemet som både är lätt att finjustera och tar liten plats (dvs. det stör dig inte på baksidan av hjälmen). Mjuk, invändig stoppningKlassisk landsvägsstilIn-mold-stomme i polykarbonat med EPS-stoppningRoc Loc 525 Wind Tunnel-ventilationshål med invändiga luftkanalerFärg: Mattsvart/Vit

  -18%
  1 149kr
  Rek. pris1 399:-
  läs mer
 • product

  HJÄLM BONTRAGER STARVOS BLÅ/SVART 58-63 CM

  Inmold-stomme i komposit och ventilation med större variation på utformning och omfattning. Headmaster - Enhandsjustering för bästa komfort och utseende. Mjuk, bekväm, fukttransporterande och tvättbar hjälmstoppning. FlatLock-justerspännen - Remmarna är enklare att hantera med fast läge. Luftströmmen leds i kanaler genom hjälmen och runt huvudet. Utbytesgaranti vid kollision - Kostnadsfritt utbyte av hjälmen under första året om du råkar ut för en kollision.

  -35%
  487kr
  Rek. pris749:-
  läs mer
 • Skickas omgående!
  product

  HJÄLM GIRO TRINITY MIPS SVART/VIT 54-61 CM

  Hjälm med enkel design som ändå har enastående egenskaper som In-Mold-konstruktionen och Acu-Dial-systemet. Den riktar sig till vardagscyklister, med en smidig passform utan att kompromissa med komfort eller prestanda. Denna version är dessutom utrustad med MIPS - en rörlig del i hjälmen som skyddar mot rotationsskador - för att ge extra hög säkerhet.Heltäckande stommeReflexdekal bakIn-mold-stomme i polykarbonat med EPS-stoppningAcu Dial22 ventilationshålFärg: Svart/Vit

  799kr
  läs mer
 • Skickas omgående!
  product

  HJÄLM ABUS SCRAPER SVART/VIT 51-55 CM

  Smart Bmx/skate/cykelhjälm med med nackjustering (inga lösa kuddar) - 16 ventilationsgål - Vikt ca 350gram (storleken mäts runt huvudet).

  399kr
  läs mer
 • product

  HJÄLM BONTRAGER CIRCUIT RÖD/SVART/VIT 58-63 CM

  Inmold-stomme i komposit - Förbättrad strukturell hållfasthet tillåter ventilation med större variation på utformning och omfattning. Headmaster - Intuitiv enhandsjustering av höjd och omkrets. FormFit - Flexibelt pannband sitter som skräddarsytt runt huvudet och förbättrar även ventilationen. FlatLock-justerspännen - Hjälmens remmar är enklare att hantera och bekvämare med fast läge och strömlinjeformad passform. Internal channeling - Luftströmmen leds i kanaler genom hjälmen och runt huvudet. NeoVisor-kompatibel - Designen gör NeoVisor enkel att montera. Utbytesgaranti vid kollision - Kostnadsfritt utbyte av hjälmen under första året om du råkar ut för en kollision.

  -45%
  577kr
  Rek. pris1 049:-
  läs mer
Clock

köp nu - betala sen!

Hos oss kan du enkelt dela upp betalningen på upp till 36 månader.

Betalningsvillkor

Om Cykelkraft.se

Cykelkraft startades 1994 och i över 20 år har vi försett våra kunder med kvalitetsprodukter inom cykling och moped.

Läs mer om Cykelkraft