Filter
Sortera
Visar 2891 produkter

Vi är mycket stolta över vårt sortiment av däck och slangar och vi vågar påstå att du inte hittar denna bredd och detta djup i någon annan svensk cykelbutik. Här hittar du självklart cykeldäck för alla typer av cyklar och årstider men även barnvagnsdäck, cykelvagnsdäck och rullstolsdäck.

Vi arbetar enbart med välkända varumärken så som Bontrager, Continental, CST, Mavic, Maxxis, Michelin, Schwalbe, Spectra, Tufo, Vittoria m.fl. Om du mot förmodan inte hittar det däck eller den dimension du söker så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Köp cykeldäck, cykelslang och fälgband på Cykelkraft.se

För en trevlig cykelupplevelse och för att få ett bra rull behövs det bra cykeldäck och en ordentligt pumpad cykelslang. Oavsett vilket cykeldäck eller vilken cykelslang du letar efter så har vi garanterat både däck och slang som passar din cykel. Vi har däck till cykel för alla typer av cyklar men även däck till barnvagn.

Vi har däck från flera välkända varumärken som Schwalbe, Continental, Maxxis, Bontrager, Michelin, Q-tubes, TUFO, Mavic, CST och Spectra.

Byta cykelslang och cykeldäck

När det är dags att byta slang och däck på cykeln kan det vara smart att använda sig av en däckavtagare för att enklare lossa däcket. Tänk på när du byter cykelslangen att inte pumpa upp den för mycket innan du sätter in den nya slangen, och börja vid ventilen när du ska sätta fast slangen i cykeldäcket.