Filter
Sortera
Visar 1862 produkter

Ett par bra, välpumpade cykeldäck är A&O för en rolig cykelupplevelse. Här hittar du cykeldäck i alla möjliga varianter - breda, smala, stora, och små från varumärken som Schwalbe, Bontrager, Continental, Vittoria, Spectra med flera. Du hittar alltså här definitivt ett par cykeldäck som passar din cykel - oavsett om däcken skall sitta på en racercykel, mountainbike, barncykel, hybridcykel.

Har du några frågor om cykeldäck, eller bara helt enkelt vill veta vilka däck som passar just din cykel är du givetvis varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Handla cykeldäck online

Ett par bra, välpumpade cykeldäck är A&O för en rolig cykelupplevelse. Och utan ett par fungerande cykeldäck blir det svårt att cykla. Vi har över 1000 olika cykeldäck i en mängd olika varianter – breda, smala, stora, små, ja allt du kan tänka dig helt enkelt! Här hittar du med andra ord garanterat cykeldäck som passar din cykel som en smäck. Är du osäker på vilka eller vilket cykeldäck du ska välja kan du alltid ta hjälp av våra smarta filter. Men om du inte tycker att filterna ger dig tillräckliga svar är du varmt välkommen att kontakta våra cykelexperter på kundtjänst. Det hjälper dig mer än gärna att besvara alla dina frågor och hitta ett däck som passar just din cykel.

Cykeldäck för alla typer av cyklar

Vi har cykeldäck för alla typer av cyklar så oavsett om du letar efter mtb-däck, racer-däck, hybrid-däck, fatbike-däck mm så hittar du det hos oss. Här hittar du cykeldäck i alla hjulstorlekar mellan 12”-29”. Cyklar du på en elcykel har vi även cykeldäck speciellt utformade för just elcyklar. Oavsett om du letar efter nya cykeldäck till din mtb eller barnvagn så finns det här på cykelkraft.se i en mängd olika prisklasser.

Cykeldäck

När du handlar cykeldäck hos oss på Cykelkraft.se erbjuder vi förutom vårt stora sortiment även mycket snabba leveranser (endast 59:- i frakt).

Verktyg vid byte av cykeldäck

Är cykelslangen intakt och du endast behöver byta cykeldäcket, kanske är det säsongskifte och hög tid att byta ut sommardäcken mot vinterdäcken så är det smidigaste verktyget du kan använda en däckavtagare. Att använda en däckavtagare minskar risken att du skadar antingen slang eller fälg och du behöver inte ta till lika mycket ”våld” för att få loss cykeldäcket.

Schwalbe, Continental, Bontrager och 20 till!

Vi säljer cykeldäck från välkända varumärken som Schwalbe, Continental, Bontrager, Maxxis, Michelin, Mavic, Spectra, Vittoria, Surly, CST, TUFO, TEC och många fler. Det gör att du kan vara säker på att hitta däck som passar dig, din cykel och din plånbok.