Garmin

Håll koll på och dokumentera din träning med hjälp av Garmins smarta produkter.

Se alla produkter från Garmin

Garmin kategorierGarmin Varia

Uppgradera din cykelupplevelse med Garmin Varia bakåtseende radar. Denna avancerade baklampa och radar håller dig säker genom att varna för fordon upp till 140 meter bakifrån. Med sin integrerade bakljusfunktion förbättras din synlighet, dag som natt. Garmin Varia är enkel att koppla ihop med din Garmin Edge cykeldator eller smartphone, vilket gör det lätt att hålla koll på omgivningen. Dessutom erbjuder den anpassningsbara ljuslägen och imponerande batteritid för långa turer. Garmin Varia är inte bara ännu en pryl, det är en pålitlig säkerhetskomponent för varje cyklist oavsett om du pendlar till jobbet eller främst cyklar på landsvägar. Upptäck redan idag!

Till Garmin Varia
Garmin varia

Garmin Edge

Garmin Edge

Med en Garmin Edge blir det aldrig en tråkig stund i skogen eller på landsvägen. Precis som med övriga Garmin-produkter kan du navigera din rutt med hjälp av GPS, så skulle du cykla vilse behöver du inte oroa dig. Med Garmin Edge kan du mäta dina framsteg och din utveckling på cykelsadeln. Det finns allt från lite enklare modeller med det allra nödvändigaste till riktiga värstingmodeller med färgskärm, kadensmätning, wifi, pulsmätning och pekskärm. Så oavsett vilka målsättningar du har kan du med hjälp av en Garmin Edge se till att du når dem.

Till Garmin Edge

Garmin forerunner

Garmin Forerunner

Den ultimata träningskompisen oavsett om du knyter på dig joggingskorna för första gången eller om du sprungit så länge du kan minnas heter inget mindre än Garmin Forerunner. Garmin Forerunner är serien med smarta sportklockor med flera olika funktioner som har något för alla typer av löpare och träningsjunkies. Klockornas design andas sport och samtliga är utrustade med GPS, ANT+ och Bluetooth, men det finns flera andra funktioner också som pulsmätning och Wifi på vissa av modellerna. Förutom smarta sportklockor finner du även en hel uppsättning av schyssta armband så att du kan färgkordinera din klocka med dagens klädsel om du skulle känna för det.

Till Garmin Forerunner

Garmin Fenix

Garmin Fenix

Garmin Fenix är sportklockan som är lika sportig som den är sofistikerad. En Fenix sportklocka fungerar lika bra ute i löpspåret när du kämpar mot nya mål som på ett viktigt businessmöte på kontoret. Man skulle nästan kunna säga att Garmin Phoenix är Sportklockornas Rolls-Royce (men till ett överkomligt pris), då den är lika snygg som den är bra. Den är fullspäckad med smarta sportfunktioner, prestationsdata och navigationsfunktioner, allt för att du ska få ut det mesta av din träning. Precis som med Forerunner finns det möjlighet att köpa nya armband för att kunna matcha din Garmin med dagens äventyr.

Till Garmin Fenix
Mät dina framsteg med Garmin!

Garmin har funnits sedan 1989 och är en ledande tillverkare inom navigationslösningar till såväl bilar som flyg och utomhusaktiviteter. Men idag tillverkar Garmin så mycket mer än bara navigationslösningar, det tillverkar produkter för aktiva människor med höga mål och ambitioner som strävar efter att utvecklas. Ledorden som genomsyrar hela Garmins organisation och inte minst deras produkter är ”built to last”. För oavsett om du vill ha en cykeldator för att mäta dina framsteg eller en sportkamera för att fota dina vilda upptåg så kommer aldrig en Garmin-produkt svika dig. Med det flesta av Garmins sportprodukter kan du förutom att navigera, mäta din puls, lyssna på musik via bluetooth och surfa via Wifi, ja ungefär som en dator i miniatyrformat.