Filter
Sortera
Visar 48 produkter

Träningsmaskiner för cyklister och alla andra

På avdelningen för träningsmaskiner hittar du produkter som är speciellt anpassade för hemmet. Ibland kan det vara svårt att få tid till att hinna med gymmet och då kommer träning i hemmet väl till hands. Med dessa mångsidiga träningsmaskiner uppnår du enklare dina mål och du kan träna både kondition, styrka eller rehab i din egen takt. När du väl bestämt dig för att skaffa en egen maskin så kan du dessutom träna både längre och mer effektivt. Att kunna träna precis när du själv vill sparar tid, och det ser definitivt till att du kan motionera oftare. Här hittar du träningsmaskiner som passar både dig och dina familjemedlemmar bäst.

Borta bra men hemma bäst?

Vi har alla olika behov och olika livssituationer. Många föredrar att gå till gymmet och träna tillsammans med andra, medan somliga helt enkelt behöver komma bort från hemmet för att motivera sig och kunna träna regelbundet. Många trivs som bäst med att träna när de är ensamma, och många saknar helt enkelt både tiden eller möjligheten att ta sig till ett gym på daglig basis. Har du småbarn kan det vara svårt att kunna åka iväg under längre perioder, och då är en träningsmaskin ett helt perfekt alternativ. Men oavsett vilket så är det alltid praktiskt att ha en egen träningsmaskin, speciellt för de dagar då tiden är knapp.

Fördelar med en träningsmaskin

  • Träna när det passar dig
  • Alltid öppet
  • Alltid ledigt, inga trista köer till ditt favoritmaskin
  • Prisvärt alternativ som ser till att du helt slipper löpande kostnader
  • Tar oftast inte så mycket plats (i vissa fall är de även hopfällbara)
  • Ren, snygg och helt fri från trista odörer
  • Du slipper trängas i svettiga omklädningsrum

Att köpa träningsmaskin från Cykelkraft

Att köpa en träningsmaskin från oss på Cykelkraft är enkelt, utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Känner du dig förtfarande osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt maskin så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!