Filter
Sortera
Visar 92 produkter

Elcykel-batterier och laddare

Om du har lyxen att äga en elcykel vet du att det krävs en del tillbehör för att cykeln faktiskt ska fungera som en riktig elcykel. Elcykeln ger dig extra skjuts när du trampar och gör det där jobbiga uppförsbackarna till en enkel match. Med en elcykel får du helt enkelt medvind oavsett var eller när du cyklar. För att få denna medvind krävs delvis ett elcykel-batteri och en laddare för att batteriet ska fungera. Det är bland annat det du hittar här och andra smarta tillbehör som batterilås, displayer och batterifästen.

Elcykel-batteri

Elcykel-batterier finns i flera olika modeller med olika styrkor och kapacitet. Vanligtvis sitter batteriet monterat på ramen men i många fall även på pakethållaren. Batteriets kapacitet mäts i wattimmar och amperetimmar, dessa mått talar om hur stort batteriet är och hur långt du kommer på en laddning. Det flesta elcykel-batterier brukar ligga på 7-17 Amperetimmar medan antalet wattimmar brukar ligga på 400-420. Det innebär att du med ett ”vanligt” elcykel-batteri kommer ungefär 70-80 km på en laddning när du kör på normalt läge. Men det finns såklart också yttre faktorer som påverkar hur långt du kommer på en laddning. Kalla temperaturer, motvind, lågt däcktryck och tung last är några av de faktorer som gör att du inte kommer lika långt på en laddning.

Oavsett vilket batteri du letar till din elcykel så hittar du det här hos oss till riktigt bra priser från ledande tillverkare som Shimano och Promovec.

Elcykel-batteriladdare

Utan en fungerande batteriladdare blir ditt batteri i princip värdelöst. Därför hittar du batteriladdare till elcyklar här så att du kan ladda ditt batteri, hoppa upp på cykelsadeln och cykla på din elcykel tills batteriet laddar ur. Fördelen då är att du har din nya laddare så att du kan upprepa samma visa om och om igen! Hos oss hittar du elcykel-batteriladdare från de populära varumärket Shimano.

Elcykel batteri

Köp elcykel-batteri och laddare online

Här på Cykelkraft hittar du alla tillbehör du behöver för att din elcykel ska gå som på räls. Vi har alltid bra priser och erbjuder dessutom prisgaranti ifall du skulle hitta samma produkt billigare någon annanstans. Du har fri retur om det skulle bli ett fel köp. Ifall du behöver hjälp med att hitta rätt batteri till din elcykel kan du alltid vända dig till våra eminenta cykelexperter i kundservice. De hjälper dig mer än gärna att hitta rätt batteri till den elcykel.