Filter
Sortera
Visar 27 produkter

Här hittar du cykelhjälmar för unisex vilka passar både damer och herrar lika bra.

Det är superenkelt att hitta en cykelhjälm som passar dig. I filtret huvudomkrets nedan väljer du ditt huvuds omkrets (i centimeter), när du gör detta visas endast de cykelhjälmar som passar dig, sen är det är bara att välja ut en som du tycker är snygg, enkelt va?!

Alla våra cykelhjälmar är självklart godkännda och CE-märkta. CE EN 1078 för hjälmar med vanligt spänne och EN 1080 hjälmar med grönt spänne.

Cykelhjälmar för alla

Här hittar du cykelhjälmar till herrar och damer. Även om det kanske är viktigt för dig med en snygg cykelhjälm så är det absolut viktigaste att den sitter bra på huvudet. Den får varken vara för stor eller liten, så för att vara säker på att du väljer en cykelhjälm som passar för just ditt huvud behöver du mäta din huvudomkrets. När du mätt din huvudomkrets kan du fylla i dina mått i boxen ”HUVUDOMKRETS” så visas alla cykelhjälmar som passar dig. Tycker du om att cykla lika mycket som vi så finns det ingen ursäkt för att strunta i cykelhjälmen eftersom det är den smartaste och billigaste livförsäkringen du kan hitta. Här kan du välja unisexcykelhjälmar med eller utan mips i en mängd snygga färger som bland annat gul, silver, blå och röd.

Vi har cykelhjälmar unisex från en mängd välkända varumärken som Bontrager, Giro, Mavic, Bell, Endura, Rudy Project, Scott, Kask, TEC, Abus, Spectra, BBB och Met.