Filter
Sortera
Visar 4 produkter

Juniorcyklar är motsvarigheten till standardcyklar, det vill säga klassiska cyklar med ett vackert snitt, fotbroms, stänkskärmar m.m. Alla våra juniorcyklar är utrustade med partiska tillbehör så som ramlås, pakethållare och ringklocka. Väljer du en juniorcykel till ditt barn får du en komplett cykel med alla tillbehör som behövs för en bekväm, trygg och säker cykling.

Juniorcyklar

Här hittar du ett stort utbud på klassiska juniorcyklar till fina priser! En mer klassisk juniorcykel är perfekt för den som ska cykla till skolan eller andra aktiviteter. Med sin upprätta sittställning, lagom antal växlar och fotbroms känns cykeln enkelt igen, trots att det är en lite större cykel än vad man tidigare varit van vid.

Dessa juniorcyklar kommer ofta fullutrustade med alla tillbehör man kan tänkas vilja ha, såsom cykelkorg, pakethållare, cykelstöd, stänkskärmar och cykellås. Det går dessutom att justera höjden på både styret och sadeln på dessa klassiska juniorcyklar, för att varje cyklist ska kunna hitta en sittställning som passar. Justermånen finns även till för att det ska dröja ett par år innan cykeln blir för liten, och det är dags för en vuxencykel!

Vi har juniorcyklar med både hängmatteram och med de klassiska snittet. Samtliga med fotbroms och stel framgaffel. Bland våra juniorcyklar kan du välja mellan 3 eller 7 växlar, att välja en med fler växlar kan vara bra om det finns många backar där cykeln kommer användas som på vägen till skolan eller träningen. Om du är ute efter barn-MTB's eller trehjulingar m.m. så hänvisar vi dig istället till våra barncyklar.

Juniorcykel

Köp juniorcykel online

För att vara säker på att ni väljer en juniorcykel i rätt storlek uppmanar vi dig att antingen ta hjälp av vår barncykelväljare eller ramväljare. Där behöver du bara ange ditt barns längd i centimeter så kommer endast de juniorcyklar som passar att visas i produktlistningen. Därifrån är det bara att välja den juniorcykel som ni tycker mest om.

När ni beställer juniorcykel från oss så monterar vi, justerar och provcyklar innan vi levererar den hem till din dörr. Om cykeln inte skulle bli som ni tänkt er så erbjuder vi dessutom fria returer. Ifall du vill ha personlig hjälp gällande valet av juniorcykel så kan du ringa till våra cykelexperter i kundtjänst. Det kan allt om cyklar till stora som små och hjälper er gärna att hitta den perfekta följeslagern till skolan, träning och andra roliga aktiviteter.