Det finns inga produkter som matchar urvalet

Sugen på en ny cykel men inte lika sugen på att länsa plånboken? Säg hej till Epoque - kvalitetscyklar till låga priser. Majoriteten av cyklarna är tillverkade i fina aluminiumramar utan kostsamma lyxdetaljer som du ändå inte behöver. Men kvaliteten är något de inte har tummat på, utan de har bara lyckats skapa en perfekt balans mellan kvalitet och pris.

Epoque-cyklar

Epoque är ett Svenskt varumärke med cyklar i den lägre prisklassen. De tillverkar gedigna och kompletta cyklar, främst i aluminium och som dessutom inte kostar skjortan. Du kan alltså med gott samvete köpa en Epoque-cykel och slippa oroa dig för att du just försakat hela din familjs semesterplaner. För visst är det bäst när man slipper välja antingen det ena eller det andra? Väljer du en Epoque-cykel kan du få båda delarna.

Cykla med stil med en Epoque-cykel

Epoque-cyklarna är stilrena med ett vackert snitt som skulle kunna få självaste Picasso att tappa penseln, eller ja det är vad vi tror i alla fall. Ramarna är gedigna och komponenterna något enklare för att kunna erbjuda dem till bra pris. Men enkla komponenter är inte synonymt dåligt. Cyklarna från Epouqe kräver nämligen minimalt underhåll men mår såklart bra av en cykelservice emellanåt ( som alla andra cyklar ).

Köp Epoque på Cykelkraft

Här på Cykelkraft hittar du hela Epoques utbud till riktigt bra priser. Ifall du skulle behöva hjälp med att hitta rätt följeslagare för dina cykelturer är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna att hitta rätt Epoque-cykel för dig.