Filter
Sortera
Visar 33 produkter

Barncykel 26 tum – juniorcykel hos Cykelkraft

Hos Cykelkraft.se hittar du ett brett sortiment av barncykel 26" från cykelmärken som Scott, Superior, Merida, Frappe, Cannondale, Nishiki, Made med flera.

En 26"-barncykel, eller juniorcykel/ungdomscykel som det ju faktiskt mer är, är verkligen en riktig cykel. Cyklisten är dock ofta lite lättare och kortare än en fullvuxen människa, och därför erbjuder vi enbart högkvalitativa varumärken när det gäller barncyklar - det är helt enkelt för att vi vill att barnen ska få en så rolig cykelupplevelse som möjligt!

Olika typer av 26-tummare för juniorer och barn

Vi har verkligen alla typer av 26"-cyklar för juniorer och barn: mountainbikes med dämpade framgafflar, klassiska dam- och herrcyklar i mindre utföranden och allt därimellan. Gemensamt för alla 26" i vår barn-/junioravdelning är att cyklarna är byggda för juniorers kroppar. Billigare märken sätter ibland på vuxenkomponenter vilket gör cyklingen både jobbigare och mindre säker.

Vem passar en 26"-cykel?

Vi har modellunika längdangivelser på alla våra cyklar, och med vår längdväljare fyller du enkelt i ditt eller barnets längd och får bara se cyklar som passar. Men om man ska prata generellt kring 26"-barncyklar så passar de cyklister som är 140 - 160 cm långa, vilket brukar innebära att de är 10, 11, 12, 13 eller 14 år gamla.

Pojkcyklar och flickcyklar?

Det är ingen skillnad på det som en del leverantörer kallar pojkcyklar eller flickcyklar, utan du och ditt barn kan verkligen välja helt själva vad som passar er.

Vi hjälper dig

Hör av dig till oss om du har frågor kring modell eller cykelstorlek. Våra cykelexperter på Kundtjänst hjälper dig så gärna att hitta rätt cyke.l