Filter
Sortera
Visar 51 produkter

Electra är ett cykelföretag från södra Kalifornien som sedan 20 år tillbaka skapar främst cruisercyklar med fokus på både design och funktion. Electra är ett innovativt företag som ständigt strävar efter ett att skapa ännu bättre funktioner för att cyklisten ständigt ska älska att cykla. Deras unika ramar på cyklarna har en helt annan geometri än vanliga cyklar vilket skapar komfortabla och lättcyklade cykla, som dessutom är otroligt coola.

Electra cyklar- design och funktion

Electra är det ledande livsstils- och cykelmärket i USA som snabbt tar mark i både Europa, Sydamerika och Asien. Idén bakom Electras cyklar föddes på stranden i södra Kalifornien och de strävar mot att ha en cykel som passar alla, från stranden till stan.

Electras cyklar

Electra har mer än 200 cykelmodeller i sex olika kollektioner och tre elcykel-kollektioner; Go!, Townie Commute, Townie, Loft, Amsterdam, Cruiser och Kids. Gemensamt för alla Electra cyklar är deras höga komfortnivå och att deras unika design. Deras Flat foot teknologi har de infört på nästan alla cykelmodeller, teknologin ger dig med komfort och kontroll under cykelturen. De unika ramarna gör att du har en upprätt och avslappnad sittställning som låter dig sätta fötterna rätt ner på marken utan att gå av sadeln.

Vårt utbud av Electra

Hos oss på Cykelkraft hittar du nästan alla Electras cykelmodeller, från barn, till dam, herr och elcyklar. Du hittar deras standardcyklar Townie och Cruiser, hybidcyklarna Amsterdam, Loft och Townie Commute. Samt deras elcyklar Townie Commute Go och Loft Go och såklart flera modeller av barncyklar från 16” till 20”.