Filter
Sortera
Visar 1007 produkter

Här finner du bakväxlar, framväxlar och växelreglage till din cykel från ledande tillverkare som Shimano, SRAM och Campagnolo till riktigt bra priser. Oavsett om du behöver fräscha upp växlarna på din MTB eller racercykel så har vi rätt cykelväxlar för dig.

Cykelväxlar och växelreglage till cykel

Här hittar du ett stort utbud av cykelväxlar och växelreglage till alla typer av cyklar som Mountainbikes, hybrider, racercyklar, standardcyklar, barncyklar med fler. Vi har helt enkelt växlar till alla typer av cyklar både bak- och framväxlar. En cykel med många växlar gör det enklare att hålla samma hastighet oavsett underlag eller lutning. Men hur många växlar du egentligen behöver på din cykel styrs av var och hur du tänkt cykla. Oavsett vilka växlar du behöver till din cykel så finner du det här från ledande tillverkare som:

  • Shimano
  • SRAM
  • Campagnolo
  • Wheels Manufacturing
  • Crescent

Cykelväxlar

Pedalerna driver bakhjulet via en kedja. Tack vare växlarna kan du själv välja hur mycket hjulet ska snurra varje gång du trampar ett varv med pedalerna. Cykelväxlar hjälper dig att reglera hur hårt du behöver trampa och hjälper dig att komma upp i högre hastigheter beroende på vilket vägunderlag du cyklar på. Visst är det skönt att kunna bli lite “lättare” när den där branta backen kommer? De låga växlarna underlättar när du ska ta dig upp medan de höga används för att cykla fort eller bibehålla tempot på raksträckor. Med bra och fungerande växlar kan du helt enkelt trampa och bibehålla ett ungefärligt tempo oavsett terräng.

Shimano-växlar

Shimano växlar

När det gäller cykeldelar så är Shimano en av de hetaste tillverkarna på marknaden och deras cykelväxlar är inget undantag. Vi har i princip växlar till alla av Shimanos gruppset som Dura Ace, Ultegra, XTR, XT, 105, Tiagra med flera. Med cykelväxlar från Shimano får du full kontroll över din cykling samtidigt som du slipper ägna timmar åt underhåll och reparationer. För det bästa med att cykla är ju faktiskt själva cyklingen och inte tiden du ägnar åt att meka med cykeln i garaget. Hos oss hittar du närmare 600 olika växelkomponenter från Shimano till riktigt bra priser.

SRAM-växlar

SRAM är precis som Shimano en ledande tillverkare inom cykeldelar. Hos oss hittar du växlar och växelreglage från deras populära gruppset som bland annat Force, SL, Red eTAP, GX, XX1 med flera. Vi har allt från framväxlar till bakväxlar och växelreglage från SRAM till bra priser. Totalt hittar du över 400 olika växelrelaterade produkter från SRAM hos oss.

Växelreglage

Alla cyklar med växlar har ett så kallat växelreglage. Det är med växelreglaget som du styr vilken växel du ligger på och hur mycket du behöver trampa medan du cyklar. Vi har växelreglage som du kan placera antingen på vänster eller höger sida av styret beroende på vilken hand du föredrar att växla med. Växelreglage har olika utformningar och manövreras därför på olika sätt. Vi har bland annat växelreglage med spak, vridreglage och sti-reglage.

Köp cykelväxlar online

Oavsett om du behöver fräscha upp din mountainbikes eller landsvägscykels växlar så hittar du allt du behöver här på Cykelkraft till bra priser. Vi vet att just växlar kan vara rena rama djungeln men våra cykelexperter finns tillgängliga för att hjälpa dig och se till så att du hittar de optimala växlarna för just din cykel. Vi erbjuder dessutom prisgaranti, så om du skulle hitta samma uppsättning av cykelväxlar någon annanstans så prismatchar vi. Vi erbjuder dessutom fria returer och 60 dagars öppet köp.