Cykelkrafts butiker

Cykelbutiken i Solna

Nyhet! Öppnar 4 april, 2024.

Smidesvägen 5b, 171 41 Solna.


Öppettider

Måndag - Fredag: 10:00 - 19:00

Lördag: 10:00 - 17:00

Söndag: 11:00 - 17:00

Läs mer om cykelbutiken i Solna

Samarbetsbutiker

Cykelbutiker i Stockholm

Här hittar du alla Cykelkrafts cykelbutiker i Stockholm med omnejd. I Cykelbutikerna i Stockholm hittar du i cykelväg allt från barnets första trehjuling till din heldämpade high end-mountainbike. Utöver ett stort utbud av cyklar finner du även cykelkläder, cykeltillbehör och cykeldelar. Helt enkelt allt du som cyklist kan tänkas behöva för att göra din cykling både roligare och bättre.

Butikernas utbud kan variera beroende på dess storlek och efterfrågan. Om något saknas i butik som du sett på webben är det bara att kontakta någon ur personalen så kan de hjälpa dig att lägga en beställning direkt till butiken. Du kan läsa mer om respektive butiks utbud genom att klicka på cykelbutiken du är intresserad av att besöka.

Samarbetsbutiker Cykloteket

Efterfrågan kring cykel i Stockholm är stor och vi har fått många frågor kring Cykelkrafts tidigare butiker som fanns i Täby, Södermalm och Bromma. Eftersom en stor del av våra kunder bor och befinner sig just i Stockholm presenterar vi på Cykelkraft nu våra butiker i samarbete med Cykloteket.

Samma priser i butik som på webben

På Cykelkraft säljer vi cyklar och tillbehör till konkurrenskraftiga priser. Våra priser är detsamma på webben som i våra fysiska butiker och vice versa. Det gäller även alla våra erbjudanden, prisgaranti och öppet köp. Precis som när du handlar i vår webbutik erbjuds du 3 månaders fri cykelförsäkring utan extra kostnad samt möjlighet att delbetala ditt köp via klarna när du handlar i någon av våra fysiska cykelbutiker i stockholm.

Personlig service från kunnig personal

I Cykelbutikerna i Stockholm finner du passionerad och kunnig personal som kan det mesta om cyklar. De finns där för att hjälpa dig att hitta rätt cykel, ge dig personlig rådgivning och tips inför ditt köp.