Filter
Sortera
Visar 15 produkter

Lådcykel & Lastcykel med eldrift - Hitta elcykeln som klarar tunga laster!

Letar du efter en eldriven lådcykel eller lastcykel som klarar tunga laster eller helt enkelt en praktisk elcykel med extra generöst lastutrymme så har du klickat dig fram till helt rätt ställe! Vi erbjuder nämligen ett brett sortiment av olika typer av lådcyklar som alla har eldrift från kända tillverkare som t ex EcoRide, Bergamont och Centurion för att nämna några.

Här hittar du allt från mer traditionella eldrivna lådcyklar med 3 hjul, till de lite mer sportiga med två hjul för kräsna cyklister som vill kunna säkerställa snabb och effektiv transport för både sig själv, familjen och alla prylarna. Och precis som vanligt så erbjuder vi givetvis både bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en elcykel av oss.

Allt från lite billigare till betydligt lyxigare lådcyklar med kraftfull eldrift

Hos oss hittar du alla typer av lådcyklar med eldrift: allt från de billigaste och enklaste varianterna för dig som vill ha något lite enklare för dina vardagliga transportbehov, till dig som vill ha extra allt med högklassiga drivlinor och plats för all din utrustning.

Ett miljövänligt och effektivt lastfordon för dig som vill kunna planera för en framtid helt utan långsamma bilköer, trånga tunnelbanevagnar eller skitiga busskurer. Det här är verkligen det optimalt fordonet för dig som ibland vill ha extra hjälp i uppförsbackarna (perfekt när flåset börjar tryta, men viljan finns kvar) eller för dig som vill kunna lasta både matkassarna, huden och barnen utan att du ens behöva fundera över om du får plats. Ett miljövänligt, bekvämt och praktiskt transportmedel med enorm kapacitet som tack vare modern teknik förflyttar både dig och din familj dit du vill, på ett effektivt och samtidigt underhållande sätt.

Har dina knän börjat strula? Har du inre längre samma kondition som tidigare? Siktar du (och alla andra i familjen) på att kunna leva ett eldrivet liv fullt ut? Då är troligen en eldriven lådcykel helt rätt melodi! Oavsett om du väljer att köpa en lite billigare eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din eldrivna lådcykel noggrant innan vi levererar den hem till dig.

Elcyklar med både motorer och batterier från välkända tillverkare

En elcykel har en motor som assisterar dig i din cykling, den ger dig den där extra kraften som gör att cyklingen bara känns härligt lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. men elmotorn arbetar bara så länge du trampar, och så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket du trampar, men det fina i kråksången är att du slipper anlända till din destination med andan i halsen eller med svetten pannan.

I Sverige är maxhastigheten för elassisterad cykling reglerad till 25 km/h, jo du kan givetvis cykla fortare... men du får göra hela jobbet själv. Precis som för förbränningsmotor så kräver elmotorer någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så är elektriciteten själva bränslet och dess tank utgörs av ett batteri. Men oavsett vilken modell av elcykel du väljer från Cykelkraft så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välkända, pålitliga och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Mahle, Fauza och Bafang

Att köpa eldriven lådcykel eller lastcykel online

Att köpa elcykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi levererar din eldrivna lådcykel färdigmonterad hem till din dörr och det enda du behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. När du handlar elcykel hos oss får du dessutom poäng som du kan använda på ditt nästa köp hos oss och 3 månaders fri försäkring. Om elcykeln du beställt mot förmodan inte faller dig i smaken så erbjuder vi 60 dagars öppet köp. Hos Cykelkraft.se är det alltid enkelt och smidigt att köpa elcykel till bra priser.