Filter
Sortera
Visar 23 produkter

Här hittar du alla våra stötdämparpumpar. Dessa behövs när du har luftdämpade framgafflar - en dåligt pumpad framgaffel gör ingen glad.

Dämparpump

Har du en cykel med stötdämpare kan den ibland behöva fyllas upp med hjälp av en stötdämparpump för att få en bra dämpning på cykeln. Om du kör mountainbike är dämparpumpen nästintill ett måste i väskan så du alltid är redo ifall du behöver bättra på trycket i dämparna. Att ha rätt stötdämpning är nämligen viktigt för att du ska få ut din cykels fulla potential. Därför är mätaren på pumpen en av de viktigaste delarna så att du kan se till så att din fram- eller bakdämpare får rätt lufttryck. Kort och gott bidrar dämparpumpen till att du får rätt tryckinställning i både fram- och bakgaffel och på så sätt blir en eventuellt guppig cykeltur mer behaglig och mer skonsam mot både kropp och cykel.

Dämparpump

Köp dämparpump online

Hos oss hittar du dämparpumpar från välkända varumärken som Rock Shox, Buzzy´s, BBB, TEC, Pro, Topeak och XLC till riktigt bra priser.

Om du är osäker på vilken dämparpump som funkar till din cykel kan du alltid testa vår filtreringsfunktion! Där kan du bryta ner det till bland annat ventiltyp, varumärke och pris. Annars är du alltid välkommen att höra av dig till våra cykelexperter, de kan guida dig rätt! Vill du prata med dem direkt? Hör av dig på 010 - 101 40 00.