Filter
Sortera
Visar 109 produkter

En cykel som används dagligen spar pengar, skonar miljön och bygger upp konditionen. Men för att man ska ha lust att använda cykeln dagligen så ska den vara praktisk och bekväm.

En bra vardagscykel är tålig och kravlös. Den tål att stå ute i ur och skur och ställer inga krav på cyklistens klädsel. Man ska kunna hoppa på cykeln som man går och står och det ska finnas plats för lätt bagage på en vettigt utformad pakethållare.

De flesta vardagscyklar är komplett utrustade med pakethållare, stänkskärmar, kedjeskydd och godkänd belysning. Numera har vardagscyklar oftast navväxel med tre, sju eller åtta växlar, fotbroms som verkar på bakhjulet och handbroms på framhjulet.

Herrcyklar - hitta din perfekta herrcykel hos oss!

Sugen på en klassisk herrcykel? Då har du hittat rätt. På denna sida hittar du standardcyklar för herrar från varumärken som Skeppshult, Ecoride, Winther, Kane, Scott, Nishiki, m.fl. I vår definition av klassisk herrcykel ingår att cykeln är smidig, påklädd med de flesta tillbehör du behöver, lågt underhållsbehov genom komponenter som fotbroms och 3 eller 7 växlar.

Är detta alla herrcyklar ni har?

Nej - vi har givetvis hundratals andra cykelmodeller som passar herrar och killar. Detta är alltså endast samling av de klassiska standardcyklarna som ofta kallas för herrcykel. Letar du efter mountainbikes, racercyklar, hybrider eller andra sportigare cykelmodeller hittar du dessa i deras egna kategorier i menyn.