Filter
Sortera
Visar 140 produkter

#INTRAILWETRUST är slagordet bakom Rock Machine. För har du en Rock Machine med dig ut i de snåriga spåren kan du känna lugnet. Även om Rock Machine främst är kända för sina grymma enduro och trail-hojar så har de mer att erbjuda än så. De är nämligen minst lika bra på att tillverka MTB’s som hybridcyklar. Så investera i en cykel som ger dig mycket körglädje i såväl skogen som på vägen till jobbet, välj en Rock Machine.

Rock Machine-cyklar

Är du sugen på en riktig stigmumsare? Låt oss då presentera Rock Machine! Men de är inte enbart mountainbikes som du hittar bland Rock Machines fina utbud (även om de är deras i särklass största fokus). Du finner även flera schyssta hybrider perfekta för att pendla till jobbet med, elcyklar som ger dig den där puschen på traven när du behöver och en och annan barncykel. Om vi tittar på deras dina utbud av MTB’s så är de framförallt enduro- och trail-cyklar de komponerar ihop. Du hittar med andra ord de bästa av två världar bland Rock Machines fina utbud av mountainbikes.

In trail we trust

Kort och gott så älskar grundarna av Rock Machine att cykla, och framförallt i skogen eftersom deras slogan lyder: In trail we trust! Och på en Rock-Machine kan du verkligen lita på stigen för du sitter ju på en äkta stigmumsare.

1994 började de sin resa inne i ett garage med att meka de som skulle komma att bli en av nutidens bästa mountainbikemärke. Men trotts framgången och de sena timmarna med att förfina de minsta komponenterna har de alltid levt efter principen att man ska ha kul bakom styret. Inget har slagit den känslan att ta cykeln från verkstan till spåren och testa gränserna under de mest extrema förhållandena. Rock Machine har inte bara gjort de möjligt för tävlingscyklister att kämpa om en plast på podiet, utan kanske framförallt gjort de möjligt för alla att få uppleva den mest tillfredställande upplevelsen man kan ute i spåret.

Köp Rock Machine online

Här på Cykelkraft är det enkelt att handla Rock Machine på nätet. Du väljer bara ut den cykeln du vill ha och den storleken du behöver, resten löser vi! Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter för att få fram dina drömspecar och göra ditt val därefter. Kanske är framgaffeln extra viktig för dig eller bakväxlarna?

Skulle du hellre vilja ha lite experthjälp gällande ditt val av Rock Machine-cykel kan du alltid vända dig till våra cykelexperter, de kan nämligen allt om Rock Machine och hjälper dig mer än gärna att hitta rätt modell för dig.

Skulle du även vilja ha några tillbehör till din Rock Machine som stänkskärmar eller cykelstöd så behöver du bara lägga de i samma beställning som cykeln så monterar vi på dem direkt innan vi levererar cykeln hem till din dörr. Smidigt va?

Köp din Rock Machine här och få hem den där MTB’n du alltid drömt om