Filter
Sortera
Visar 229 produkter

Cykelglasögon och Sportglasögon

Här på Cykelkraft hittar du ett stort utbud av Cykelglasögon och Sportglasögon men även en del annat i glasögonväg. Våra sport- och cykelglasögon skyddar såklart mot solens strålar och UV-ljus men de är även fantastiska när det kommer till att skydda dina ögon från vinddrag när du är aktiv utomhus. Sportglasögon hindrar även grus, damm och regn från att störa ditt synfält. Kort och gott är ett par sportglasögon toppen om du vill utföra dina utomhusaktiviteter obehindrat och slippa låta yttre faktorer påverka din syn. Cykelglasögon och sportglasögon fungerar att använda till så mycket mer aktiviteter än bara cykling. Du kan använda dem när du är ute och springer, åker längdskidor, paddlar kajak och mycket, mycket mer.

Vårt utbud av sportglasögon

Hos oss hittar du 100-tals glasögon med olika användningsområden. Vissa passar utmärkt till en dag på stan när du vill vara riktigt cool och andra när du kör downhill eller snowboard. Du har många olika valmöjligheter när du köper cykelglasögon från oss, allt från färgval till egenskaper. Vi har nämligen både sport- och cykelglasögon med fotokromatiska och polariserade linser. Fotokromatisk lins innebär kortfattat att linsen ändrar färg och justerar ljusinsläppet beroende på hur stark UV-strålningen är utomhus. Det innebär att om det är stark sol ute så kommer linsen släppa igenom lite solljus medan om det är mörkt ute så kommer de släppa igenom mycket solljus. Polariserade linser reducerar istället bländande reflexer från t.ex. vattenpölar och fönsterglas. Vi har såklart även tillbehör och reservdelar till dina cykelglasögon ifall de skulle råka gå sönder. Summerat finner du hos oss i glasögonväg:

sportglasögon
  • Cykelglasögon
  • Goggles
  • Solglasögon
  • Linser
  • Näsdelar
  • Skalmar

Vi säljer cykelglasögon och sportglasögon från de populära varumärkena BBB, Shimano, POC, Endura, 100%, XLC, Kross, Rudy Project med flera.

Köp sportglasögon online

På Cykelkraft är det enkelt att hitta ett par schyssta glasögon oavsett till vilket syfte du tänkt använda dem. En dag på landsvägen, en tur i skogen, en dag på stan? Ja, oavsett vad du är på jakt efter så finns det här. Skulle du vilja ha hjälp med att välja ut ett par sportglasögon som fyller dina behov? Kontakta då våra cykelexperter i kundtjänst på telefonnumret: 010 - 101 40 00. Handlar du för över 800 kr får du dessutom fri frakt på din beställning, så passa på att köpa ett par extra linser när du ändå är i farten. Såklart så skickas även alla våra glasögon från vårt svenska lager hem till dig.