Slutar om:

SINGLES DAYS

Till alla prissänkta cyklar

Singles Day på Cykelkraft

Varför firar vi Singles day?

Singles day eller Guanggun Jie som det egentligen heter kom till i början på 90-talet på Nanjing Universitetet i Kina. Ett gäng studenter ville hylla alla singlar och införa en dag som kom till att bli "alla singlars dag", ungefär som vi firar alla hjärtans dag. Dagen har blivit så uppmärksammad att den idag är världens största rea-dag online. Vad många i västvärlden inte vet är att Singles Day är större än Black Friday runtom i världen. I Sverige började vi uppmärksamma Singles Day under 2010-talet.

Singles Day 2024

Hos oss på Cykelkraft.se hittar du mängder med nedsatta produkter i olika cykelkategorier som t.ex. cykel, mountainbike, elcykel, standardcykel, pendlingscyklar, cykeltrainers, cykelhjälmar, cykelkläder och mycket mer. Under kampanjen Singles day kommer du hitta kampanjpriser på stora delar av sortimentet, så vill du göra ett bra klipp är detta ett utmärkt tillfälle.

Förtur till Singles Day 2023

*
indicates required

Hur får man förtur till Singles-day?

Singles-day 2024 kommer bli hetare än alla tidigare upplagor, passa på att signa upp dig på vårt nyhetbrev för att få information om kampanjer och erbjudanden innan alla andra. Singles day spås bli en av årets galnaste rea-dagar!

När är Singles day 2024?

Singles day 2024 är den 11 november.

När var Singles day 2023?

Singles day var den 11 november 2022. Singles Day firas alltid samma dag, den 11/11, detta för att ettorna i datumet symobliserar en singel person.