Filter
Sortera
Visar 341 produkter

Pakethållarväskor monteras vanligtvis på eller vid sidan om cykelns pakethållare. Med en pakethållarväska så kan du enkelt strukturera din last på pakethållaren och även säkra lasten så att den inte ramlar av pakethållaren. Det perfekta valet för cyklisten som cyklar lite längre och vill komma åt dina saker snabbt och smidigt. Väskan är även perfekt för den som helst undviker ryggsäck. Här hittar du hela vårt sortiment av pakethållarväskor från varumärken som Bontrager, Syncros, BBB, PRO, Kross med flera. Vi har både stora och små pakethållarväskor - så det är bara att välja och vraka.

Cykelväska pakethållare

Att ha en cykelväska på pakethållaren skapar mycket bra utrymme för att transportera diverse viktiga prylar. Dessa väskor brukar kallas för antingen packväskor eller pakethållarväskor. Packväskor är smidiga och behändiga att ta med sig på cykelturen. Majoriteten av alla packväskor är nämligen utrustade med ett smidigt fäste för att du snabbt ska kunna montera väskan på pakethållaren och ta loss den när du anlänt till din slutliga destination. Dessutom brukar packväskor vara utrustade med antingen axelrem, bärhandtag eller ett par ryggsäckremmar så att du enkelt kan bära med dig din packväska när du inte cyklar.

Cykelväska pakethållare

Packväskor till cykelsemestern

Om du planerar att åka på cykelsemester så är packväskan i princip oumbärlig att ha med sig på sin cykel. Ska du vara borta länge så räcker det oftast inte med en ryggsäck och en styrväska utan du behöver kunna utnyttja packytan som finns längs hela din cykel för att få med dig alla nödvändigheter som behövs på resan. Pakethållarväskor finns i en mängd olika storlekar och vissa är riktiga slukhål som rymmer stora volymer packning. I packväskan är det smart att lägga de saker som du inte snabbt behöver komma åt som till exempel ombyten, hygienartiklar också vidare.

Olika typer av cykelväskor till pakethållare

Det finns en mängd packväskor i olika storlekar och utföranden. Vi har pakethållarväskor som du kan montera på din frampakethållare, bakpakethållare och packväskor som är speciellt utformade för vissa cykelmodeller. Här hittar du packväskor som du antingen kan fästa ovanpå eller på sidan av din pakethållare. Behöver du verkligen få plats med mycket saker på din pakethållare så kan du välja en dubbelväska som utnyttjar båda sidorna av din pakethållare. Majoritet av alla cykelväskor till pakethållare som du hittar hos oss är tillverkade i vattentätt material så du slipper oroa dig för att dina kläder ska bli blöta eller att dina saker ska förstöras.

Köp packväska online

Hos oss hittar du ett stort utbud av pakethållarväskor från ledande tillverkare som Basil, Ortlieb, Cavo, Thule, Topeak och många fler till riktigt bra priser. För att hitta en packväska i rätt storlek kan du ta hjälp av vårt filter ”volym” så kan du välja packväskor från allt mellan 7-65 liter. Om du inte skulle bli nöjd med din nya packväska så står vi för returkostanden. Ifall du skulle behöva hjälp med att maximera din packning på cykeln och hitta den ultimata packväskan för ditt nästa cykeläventyr kan du alltid kontakta våra cykelexperter på antingen telefon eller mejl. De hjälper dig mer än gärna att hitta rätt pakethållarväska för dig.