Filter
Sortera
Visar 21 produkter

Oavsett om du vill hänga upp din cykel på väggen eller använda ett ställ på golvet hittar du smarta lösningar för cykelförvaring hos oss på Cykelkraft.

Cykelhållare för vägg

Älskar du att cykla men saknar cykelförråd eller är du rädd för att lämna din vän på två hjul utomhus? Lösningen heter väggcykelhållare. Att montera en cykelhållare på väggen är en smart lösning som också gör risken avsevärt mindre att din cykel ska bli stulen. En väggcykelhållare är ett praktiskt sätt att förvara sin cykel på samtidigt som du skapar mer plats inomhus. Och om man tänker efter, hur coolt är det egentligen inte att ha en cykel hängandes i hallen eller i vardagsrummet? Supercoolt tycker vi! Med hjälp av detta väggfäste kan du spara plats, skydda din cykel från tjuvar och imponera på dina vänner med din tjusiga cykel.

Fördelar med väggmonterad cykelhållare

Inte nog med att du får ett urläckert konstverk på väggen som skulle kunna få självaste Picasso att förundras så har du även skapat en trygg förvaring för din cykel. Här har vi sammanställt flera fördelar som du även med fördel kan ta till hjälp av när du ska övertyga din sambo om att cykeln ska hänga bakom soffan i vardagsrummet:

cykelhållare vägg
  • Det är praktiskt och skapar plats
  • Det hindrar din cykel från att bli stulen
  • … som i sin tur gör att ni sparar pengar eftersom ni inte behöver köpa en ny cykel.
  • Det är tryggt och du behöver inte oroa dig över cykeltjuvar
  • Det är ett konstverk - Punkt slut

Köp cykelhållare för vägg online

Hos oss hittar du flera olika typer av cykelhållare från kända varumärken i en mängd olika utföranden. Vi har cykelhållare som du hänger upp cykeln på både vertikalt och horisontellt. Men oavsett vilken cykel du har så har vi en cykelhållare som passar. Vill du ha lite vägledning i ditt val av väggcykelhållare kan du alltid slå en signal till våra cykelexperter i kundtjänst de hjälper dig mer än gärna att hitta en cykelhållare som passar ditt hem (och övertyga sambon) om att den ska sitta i vardagsrummet.

Vi säljer cykelhållare för vägg från välkända varumärken som Topeak, BBB, Delta, Cyclus Tools med flera.