Filter
Sortera
Visar 19 produkter

Elcykel Racer - För kräsna landsvägscyklister som älskar fart!

Letar du efter en snabb racer med hjälpsam eldrift, eller helt enkelt en vass landsvägscykel meden kraftfull elmotor och eleganta former så har du klickat dig fram till helt rätt ställe! Vi erbjuder nämligen ett brett sortiment av kraftfulla racercyklar med eldrift från kända tillverkare som t ex Scott, Bergamont, Merida, Cannondale, Trek, Rock Machine och Superior för att nämna några.

Det här är riktigt rappa elcyklar som är bestyckad med elegant integrerad eldrift och som levererar kraftfull assistans när du behöver det som mest. Som extra bonus så har de dessutom en repertoar som gör din vardag roligare och galet mycket snabbare. Ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som vill kunna köra långa rundor utan att ens behöva bli andfådda eller det minsta svettiga. Och du, precis som vanligt så erbjuder vi givetvis både bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en eldriven racer av oss.

Allt från lite enklare till betydligt mer påkostade racercyklar med eldrift

Hos oss hittar du alla typer av landsvägscyklar med eldrift: från de lite enklare varianterna för dig som främst vill ha något att cykla korta sträckor på, till dig som vill ha extra allt med högklassiga drivlinor och ett elegant integrerade elsystem. Om du är på jakt efter en kraftfull landsvägscykel som levererar högklassig prestanda och samtidigt är bekväm nog för dina långa söndagsrundor med stallkamraterna så har du hittat rätt.

Eldriften ger dig extra kraft när det behövs som mest, till exempel i hård motvind eller när du vill kunna hålla samma höga tempo som den 20 år yngre stallkamraten i branterna, men det är inget du märker av när den är urkopplad och du trampar på precis som vanligt. Det här är troligen det optimala redskapen för racependlare och kräsna lansvägscyklister som ibland vill ha lite extra tryck i pedalerna och som aldrig lämnar något åt slumpen.

Oavsett om du väljer att köpa en lite billigare racer med eldrift eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din elcykel noggrant innan vi levererar den hem till dig.

Elcyklar med både motorer och batterier från välkända tillverkare

En elcykel har en motor som assisterar dig i din cykling, den ger dig den där extra kraften som gör att cyklingen bara känns härligt lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. men elmotorn arbetar bara så länge du trampar, och så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket du trampar, men det fina i kråksången är att du slipper anlända till din destination med andan i halsen eller med svetten pannan.

I Sverige är maxhastigheten för elassisterad cykling reglerad till 25 km/h, jo du kan givetvis cykla fortare... men du får göra hela jobbet själv. Precis som för förbränningsmotor så kräver elmotorer någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så är elektriciteten själva bränslet och dess tank utgörs av ett batteri. Men oavsett vilken modell av elcykel du väljer från Cykelkraft så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välkända, pålitliga och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Mahle och Fazua.

Elcykel för Gravel - För kräsna äventyrare och terrängcyklister!

Letar du efter en Elcykel för Gravel, eller helt enkelt en vass elcykel med klassledand framkomlighet och eleganta former så har du klickat dig fram till helt rätt ställe! Vi erbjuder nämligen ett brett sortiment av kraftfulla gravelcyklar med eldrift från kända tillverkare som t ex Scott, Bergamont, Merida, Cannondale, Trek, Rock Machine och Superior för att nämna några.

Det här är rappa och robusta elcyklar som är bestyckad med elegant integrerad eldrift och som levererar kraftfull assistans när du behöver det som mest. Som extra bonus så har de dessutom en repertoar som gör din vardag mer äventyrlig, mycket roligare och galet mycket snabbare. Ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som vill kunna köra långa rundor utan att ens behöva bli andfådda eller svettiga. Och du, precis som vanligt så erbjuder vi givetvis både bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en eldriven Gravel av oss.

Allt från lite enklare till betydligt mer påkostade elcyklar för Gravel 

Hos oss hittar du alla typer av elcyklar för Gravel: från de lite enklare varianterna för dig som främst vill ha något att cykla korta sträckor på, till dig som vill ha extra allt med högklassiga drivlinor och snyggt integrerade elsystem.

Om du är på jakt efter en kraftfull gravelcykel som levererar pålitlig prestanda, men som samtidigt har klassledande framkomlighet och är bekväm nog för dina långa söndagsrundor med stallkamraterna så har du hittat rätt. Och det kanske bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst kör på slät asfalt, knagglig kullersten eller stökiga skogsstigar för dessa cyklar levererar imponerande framkomlighet på alla typer av underlag. Det här är troligen det optimala redskapen för kräsna pendlare, äventyrare, och terrängcyklister som ibland vill ha lite extra tryck i pedalerna och som aldrig lämnar något åt slumpen.

Oavsett om du väljer att köpa en lite billigare elcykel för Gravel eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din elcykel noggrant innan vi levererar den hem till dig.

Att köpa eldriven gravel online

Att köpa elcykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi levererar din eldrivna gravelcykel färdigmonterad hem till din dörr och det enda du behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. När du handlar elcykel hos oss får du dessutom poäng som du kan använda på ditt nästa köp hos oss och 3 månaders fri försäkring. Om elcykeln du beställt mot förmodan inte faller dig i smaken erbjuder Cykelkraft dessutom 60 dagars öppet köp. Hos Cykelkraft.se är det alltid enkelt och smidigt att köpa elcykel till bra priser.