Filter
Sortera
Visar 21 produkter

Franska EOVOLT är specialiserade på att skapa lätta, kraftfulla, kompakta och praktiskt hopfällbara elcyklar. Med basen strax utanför Lyon så bygger man årligen runt 15.000 elcyklar i sin helt egna fabrik som alla säljs via mer än 400 olika återförsäljare här hemma i Europa. Och genom att man har total kontroll över hela tillverkningsprocessen så kan man producera elcyklar av riktigt hög kvalitet utan man behöver vara beroende av krångliga distributionsnät från Asien och man kan dessutom bibehålla närheten till både nya och gamla kunder.

Det här är extremt underhållande transportmedel som verkligen är helt idealiska för husbilsägare och båtägare samt även för intelligenta stadsbor som söker en praktisk och smidig elcykel för sina dagliga transporter. Och oavsett om du väljer en City-, Confort-, City X- eller Confort X-modellen så kommer din nya EOVOLT att göra dina resor enklare, smidigare och se till att du utan ansträngning kan njuta av glädjen med att cykla, samtidigt som du optimerar det utrymme som krävs. 

Dessa urbana allkonstnärer må vara små i storleken, men de är utrustade med tillbehören som ser till att du kan trampa på i alla typer av väder och samtidigt säkerställer att du är väl synlig när du gör det. Och till råga på allt så kan samtliga modeller med några enkla handgrepp fällas ihop (det tar faktiskt inte mer än drygt 10 sekunder), helt perfekt för dig som kanske har begränsat med förvaringsutrymme eller som vill kunna ta med dig cykel på allmänna färdmedel eller varför inte i båten eller i bilen.

Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av elcyklar från franska EOVOLT till riktigt bra priser. Köp din EOVOLT på Cykelkraft.se och givetvis så levererar vi den monterad, testad och finjusterad.

Köp Eovolt cykel online

Kompakta, kraftfulla, och hopfällbara franska elcyklar

Med basen strax utanför Lyon i östra Frankrike så bygger EOVOLT årligen runt 15.000 elcyklar i sin helt egna fabrik. Man är fullt fokuserade på att skapa lätta, kraftfulla, kompakta och praktiskt hopfällbara elcyklar för den europeiska marknaden. Eftersom man har full kontroll över hela tillverkningsprocessen så kan man bygga elcyklar av högsta kvalitet utan man behöver vara beroende av krångliga distributionsnät från fjärran och på så sätt bibehåller man även närheten till både nya och gamla kunder.

Dessa urbana allkonstnärer på två hjul må vara små i storleken, men de är utrustade med tillbehören som ser till att du kan trampa på i alla typer av väder och samtidigt säkerställer att du är väl synlig när du gör det. Och till råga på allt så kan de med några enkla handgrepp fällas ihop (och det tar faktiskt inte mer än drygt 10 sekunder), helt optimalt för dig som har begränsat med förvaringsutrymme eller som  helt enkelt vill kunna ta med dig elcykel i båten, i husbilen på campingsemestern eller varför inte på bussen, pendeltåget eller T-banan.

Vilka är fördelarna med att köra EOVOLT?

  • Elektriska
  • Lätta & kompakta
  • Kraftfulla
  • Smidig att transportera
  • Praktiska att förvara
  • Miljövänliga
  • Underhållande

Högklassiga batterier som är snyggt integrerade i sadelstolpen

Samtliga modeller är utrustad med ett högklassigt batteri från LG (litiumjon) som är snyggt integrerat i sadelstolpen, det skapar en kombination av modern estetik och praktiskt funktion. Utöver att erbjuda en attraktiv och slimmad design så är det mycket praktiskt, eftersom det ser till att du kan ladda batteriet utan att behöver förflytta din cykel i närheten utav eluttaget (det räcker ju med sadelstolpen).

Praktiskt hopfällbara

Till skillnad från konventionella elcyklar (som ju ofta är ganska skrymmande) så tar de ultrakompakt cyklarna från EOVOLT inte alls speciellt mycket plats med sina lite mindre hjul, och ihopfällda är de rent av diskreta och ser till att du enkelt kan optimera ditt utrymme. Det här är underhållande transportmedel som är helt idealiska för både husbilsägare och båtägare samt även för intelligenta stadsbor som söker en praktisk och smidig elcykel för sina dagliga transporter. Och oavsett om du väljer en City-, Confort-, City X- eller Confort X-modell så kommer din nya EOVOLT att göra ditt resande både enklare, smidigare och dessutom se till att du helt utan ansträngning kan njuta av glädjen med att smärtfritt rulla fram på två hjul.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt elcykel från EOVOLT?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell från EOVOLT som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram den mest passande modellen. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika cyklar från EOVOLT och hjälper dig mer än gärna att hitta modellen som passar bäst för just dina förutsättningar.

Att köpa elcykel från EOVOLT hos oss på Cykelkraft är alltid enkelt

Att köpa cyklar från EOVOLT hos oss är både enkelt, smidigt och föredömligt bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya elcykel har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Har du köpt tillbehör i samma beställning (t.ex. flaskhållare, pakethållare, väskor eller en cykeldator) så monterar vi givetvis även dessa på din cykel innan vi skickar den hem till dig. Låter det enkelt? Det ska det ju vara!

Hos oss på Cykelkraft hittar du större delen av EOVOLT´s breda sortiment: du hittar modeller från den supersmidiga lilla city-serien som rappt rullar fram på sina små 16-tummare och rena drömbyggen ur den lite stabilare confort-serien som rullar på lite mer komfortabla 20-tummare.