Filter
Sortera
Visar 30 produkter

Cykelhjälm dam

Cykelhjälmar för damer är som vi skriver ovan i regel precis som vilka cykelhjälmar som helst. Det passar egentligen lika bra till herrar och det enda som möjligtvis gör dem till damcykelhjälmar är dess färg. Så gillar du inte färgerna du ser här kan du gå in och kika på våra unisexmodeller istället, där finns hjälmar i alla möjliga färger. Det viktigaste i grund och botten är inte heller valet av färg utan att du har cykelhjälmen på huvudet, så välj en hjälm du trivs med.

Skiljer sig damcykelhjälmar från unisex i storlekarna?

cykelhjälm dam

I regel tillverkas alla hjälmar i olika storlekar, men damcykelhjälmarna tillverkas ofta i några mindre varianter jämfört med unisexmodellerna. De är dock utformade på samma sätt, dvs. cykelhjälmar för damer är varken smalare eller bredare än andra cykelhjälmar. Du vet vilka hjälmar som passar dig genom att mäta din huvudomkrets som du mäter från mitt på banan och över bakhuvudet där det sticker ut som mest. Sen kan du ta hjälp av vårt filter huvudomkrets för att se vilka hjälmar du kan välja mellan. Flera hjälmar går dessutom att justera lite i storleken genom inlägg och boa-system.

Brett utbud av säkra cykelhjälmar till damer

Genom att erbjuda ett brett sortiment av cykelhjälmar för damer från fina varumärken kan vi känna oss trygga i att den cykelhjälm du väljer att köpa av oss är både säker och hållbar. Alla cykelhjälmar som säljs av oss är självklart godkända och CE-certifierade. Vi säljer cykelhjälmar till damer från kända varumärken som Limar, Abus, Scott, Bontrager, Alpina med fler.