Filter
Sortera
Visar 369 produkter

Här hittar du vårt utbud av El MTB. Vill du cykla i skog och terräng, men också ha en cykel som du enkelt kan ta dig längre sträckor på utan att bli slutkörd? Inga problem - en elassisterad mountainbike kirrar biffen! Hos Cykelkraft hittar du stort utbud av el-MTB:s till bra priser och från de ledande varumärkena på marknaden. Det ska vara enkelt att köpa cykel online, Cykelkraft.se guidar dig till ett tryggt och smidigt köp av cykel. Du hittar el-mountainbikes från välkända varumärken som Scott, Trek, Superior, Merida, Nishiki, Cannondale, BH bikes m.fl. hos Cykelkraft.

Elcykel mountainbike - köp en mountainbike med elmotor

Hur tufft och roligt vore det inte med en riktig mountainbike som du kan använda i skogen och på slingrande skogsvägar, men som du när du känner för det kan sätta igång en motor och få extra skjuts? Med en elassisterad mountainbike kan du få just det!

Här hittar du mountainbike elcyklar från varumärken som Scott, Superior, Merida och Cannondale - och givetvis monterar, justerar och emballerar vi ditt paket väl när du köper en elassisterad mtb. Du hittar hela vårt sortiment av elcykel här.

Varför mountainbike som elcykel?

Varför inte? En mountainbike är en väldigt bekväm cykel även utanför skogen, men när du väl är i skogen kan du onekligen ta längre turer om du mentalt vet att du kan koppla på elmotorn när du blir trött. Cykelkraft.se erbjuder dessutom 60 dagars öppet köp. Hos Cykelkraft.se är det alltid enkelt och smidigt att köpa elcykel till bra priser.