Filter
Sortera
Visar 563 produkter

Här hittar du en framgaffel till din cykel - oavsett om du vill ha en dämpad eller stel framgaffel. Vi erbjuder ett stort sortiment från varumärken såsom Rock Shox och Sun Tour, vilket gör att vi har en framgaffel till massor av cykelmärken såsom t.ex. Scott, Nishiki, Crescent, Skeppshult och Kross.

Köp framgaffel till cykel

Vad skulle en cykel utan en framgaffel vara? Inte särskilt mycket! Här hittar du framgafflar till alla typer av cyklar. Vi har stela framgafflar, aluminiumframgafflar, stålframgafflar, dämpade framgafflar, stålfjädergafflar och luftgafflar.

Vi har framgaffel till cykel från flera välkända varumärken som Rock Shox, FOX, Surly, Suntour, XLC, Skeppshult, Bontrager och många fler.

Val av framgaffel

Beroende på vilken typ av cykling du utövar så finns det olika typer av framgafflar som passar bättre än andra. Cyklar du MTB är en dämpad framgaffel att föredra medan om du använder din cykel till stadscykling passar det lika bra med en stel framgaffel. Vi har både lätta framgafflar med bra prestanda för dig som vill minimera cykelns vikt och lite tyngre grymma framgafflar. Är du osäker på vilken framgaffel du ska välja så kan du alltid kontakta våra cykelexperter i kundservice så hjälper dem dig att hitta rätt.