Filter
Sortera
Visar 278 produkter

Elcykel - köp elcyklar online på Cykelkraft

En elcykel är även ett extremt bra alternativ för den kostymklädde cyklisten som bor i till exempel städer som Stockholm och vill cykla till och från jobbet kortare sträckor utan att bli svettig.

Vad det gäller elcyklar är det viktigt att tänka på att, en billig elcykel inte alltid är det mest ekonomiska valet. En elcykel är en komplex cykel - att bygga en riktigt bra elcykel och samtidigt göra den billig är ingen kombination som går att få ihop. Därför har Scott valt att inte bygga billiga elcyklar, utan istället riktigt bra elcyklar som kunderna blir 100% nöjda med.

Köp elcyklar från t.ex. Ecoride, Made, Frappe, Scott, Skeppshult, Merida, Trek, Batavus, Nishiki, Cannondale, Winora, Moustache och många fler

Här hittar du elcyklar från varumärken som Scott, Trek, Ecoride, Superior, Nishiki, Merida, Skeppshult, Moustache och många fler. Användningsområdet är exempelvis för dig som har dålig kondition eller har någon form av skada och inte kan komma i gång med cyklandet på egen hand - det finns nämligen idag väldigt bra utvecklade elcyklar för att underlätta detta. En elcykel underlättar cyklandet då elmotorn hjälper till när det går tungt (t.ex. i uppförsbackar).

Elcykel

Vad menas med elcyklar och elassisterade cyklar?

Det finns egentligen två typer av elcyklar, varav den såkallade elassisterade cykeln är den som primärt säljs i Sverige. Den driver upp till maximalt 25 km/h, och den driver endast när du trampar (vilket är varför den kallas för elassisterad). Dessa behöver du inget körkort för. Det finns också en modell som går snabbare (upp till 45 km/h), men dessa kräver mopedkörkort varpå de i regel inte säljs hos cykelaffärer. Hos cykelkraft erbjuder vi ett brett sortiment av just de elassisterade cyklarna.

Elcykelmotor från Shimano STePS, Bosch, Panasonic, Yamaha, ProMovec - vilken motor ska man välja till sin elcykel?

Vi säljer elcyklar med i princip alla elmotorsystem som finns på marknaden. Generellt kan man säga att alla modeller vi säljer har bra motorer och att de skiljer sig allt mindre och mindre från varandra. Vill du ha lite input på ditt val av motorsystem rekommenderar vi att du kontaktar vår kunniga personal som mer än gärna hjälper dig att hitta rätt. Hos Cykelkraft.se hittar du elcykel till bra priser och vi guidar dig till ett tryggt och enkelt köp av elcykel online.