Filter
Sortera
Visar 45 produkter

Armvärmare för cykling

Armvärmare är något varje cyklist behöver i sin garderob. Armvärmare hjälper dig att klara av både kyliga kvällar och soliga sommardagar. Fördelen med ett par armvärmare är att du lätt kan justera din klädsel längs vägen om det blir för varmt eller för kallt eftersom du enkelt kan ta på dig dem eller av dig dem och lägga armvärmarna i fickan eller cykelväskan. På alla armvärmare finns det bra resårer som gör att det håller sig kvar på armen och inte rullar ner trots mycket armrörelser.

Olika typer av armvärmare

Eftersom alla armvärmare är elastiska med antingen resår- eller silikonkant så både formas och sitter det uppe på dina armar utan att hasa ner. Vi har armvärmare med isolerande funktionsmaterial som andas och vind och vattentäta armvärmare. Det flesta av våra armvärmare är tillverkade av elastane med en blandning av antingen polyamid eller nylon. Vissa av våra armvärmare har dessutom anatomisk design som är anpassade efter vänster och höger arm. Du kan dessutom välja mellan olika snygga färger på dina armvärmare för en mer personlig touch som till exempel svart, gul, grön och rosa.

Vi har armvärmare från välkända varumärken som Pearl Izumi, Endura, Shimano, Bontrager, GripGrab, Defeet, Mavic, BBB, Scott och Assos.