Filter
Sortera
Visar 26 produkter

Här hittar du det oumbärliga plagget armvärmare, ett självklart plagg i alla cyklisters garderob. Cykelbyxor, linne, cykeltröja, väst och armvärmare, så är du rustad att klara allt från soliga sommardagar till kyliga kvällar.

Armvärmare för cykling

Armvärmare är något varje cyklist behöver i sin garderob. Armvärmare hjälper dig att klara av både kyliga kvällar och soliga sommardagar. Fördelen med ett par armvärmare är att du lätt kan justera din klädsel längs vägen om det blir för varmt, kallt eller för regnigt eftersom du enkelt kan ta på dig dem eller av dig dem och lägga armvärmarna i fickan eller cykelväskan. De är väldigt smidiga att packa och tar inte lika mycket plats som en jacka, väst eller långärmad tröja. På alla armvärmare finns det bra resårer eller kompressionsmaterial i överänden som gör att den håller sig kvar på armen och inte rullar ner trots mycket armrörelser..

Olika typer av armvärmare

Vi har armvärmare med isolerande funktionsmaterial som andas och är vind-och vattentäta. Det flesta av våra armvärmare är tillverkade av elastane med en blandning av antingen polyamid eller nylon. De är elastiska med antingen resår- eller silikonkant som både formas och sitter uppe på dina armar utan att hasa ner. Vissa av våra armvärmare har dessutom anatomisk design som är anpassade efter vänster och höger arm. Med platta sömmar slipper du få irriterande skavsår och med reflekterande detaljer syns du även i mörkret, allt för att cykla när du vill och kunna vara förberedd för alla typer av väder. Du kan dessutom välja mellan olika snygga färger på dina armvärmare för en mer personlig touch som till exempel svart, gul, grön och rosa.

Vi har armvärmare från välkända varumärken som Pearl Izumi, Endura, Fox, Shimano, Bontrager, GripGrab, Defeet, Mavic, BBB, Scott och Assos.

Har du funderingar?

Du är alltid välkommen att höra av dig till våra cykelexperter på Kundservice. De har koll på hur armvärmare ska sitta och kännas och hjälper dig mer än gärna. Du kan även använda vår smarta filtreringsfunktion för att hitta det du söker.