Filter
Sortera
Visar 401 produkter

En elassisterad hybridcykel är utan tvekan pendlarens bästa vän. El-hybrider är likt vanliga hybridcyklar också en blandning, den har motions- och tävlingscyklarnas snabbhet fast med standardcyklarnas komfort. Du får en sportig cykel som är rolig att cykla på, men med extra skjuts från en elmotor. Helt plötsligt är det inte längre jobbigt att cykelpendla även fast du har flera mil till jobbet! Du hittar elcyklar från välkända varumärken som Ecoride, Made, Frappe, Scott, Skeppshult, Merida, Trek, Batavus, Nishiki, Cannondale, Winora, Moustache m.fl. hos Cykelkraft.

Elcykel hybrid - Köp elhybridcykel på Cykelkraft

Vi säljer elassisterade hybridcyklar från välkända varumärken som Ecoride, Made, Frappe, Scott, Skeppshult, Merida, Trek, Batavus, Nishiki, Cannondale, Winora, Moustache m.fl. Vi erbjuder modeller med de stora motorsystemet från Bosch, Shimano m.fl. När du köper en elcykel hybrid hos Cykelkraft monterar, justerar och testar vi cykeln innan vi levererar den hem till dörren.

Varför elhybridcykel som elcykel?

Hybridcykeln är byggd för pendling, och det är elcykeln också! Det är alltså en perfekt matchning. För dig som har längre sträckor till jobbet gör elcykeln det helt möjligt att pendla varje dag, och de flesta av våra kunder som köpt en hybridcykel som elcykel vittnar om att de börjat använda cykeln många fler gånger i veckan än när de cyklade på en vanlig cykel. Vi tycker det är klockrent med en hybridcykel som elcykel.

Elcykel hybrid dam

Vi erbjuder elhybridcykel för dam, herr och unisex. Du ska absolut inte låta dig inte luras av att vi kategoriserat dessa hybrid elcyklar som specifika för damer, självklart går det precis lika bra för killar att använda dessa, den största skillnaden är att de är smidigt lätthanterliga och hjälpsamma elhybrider med lite lägre insteg.

Handla elhybridcykel smidigt online

Cykelkraft.se erbjuder dessutom 60 dagars öppet köp. Hos Cykelkraft.se är det alltid enkelt och smidigt att köpa elcykel till bra priser.