Filter
Sortera
Visar 290 produkter

Standardcyklar är helt enkelt klassiska herr- och damcyklar som passar de flestas cykelbehov. I standardcykeln hittar du inte det sportigaste, men förmodligen det mest bekväma. De har ofta inklapslade växlar (3 eller 7) vilket minskar underhållet till ett minimum. Standardcyklar är i regel fullt utrustade med korgar, skärmar, pakethållare och liknande.

Du som vill ha en härlig cykel för lugna promenader eller kortare sträckor i stan, och som vill ha något som "bara funkar" skall definitivt fortsätta titta på en standardcykel.

Standardcykel - Köp billiga Herr- och Damcyklar på nätet

Vi säljer standardcyklar från de finaste varumärkena såsom Skeppshult, Monark, Crescent m.fl. Våra standardcyklar - eller gubbcyklar och tantcyklar som många kallar dem - skickas hem till dig och vi erbjuder låga priser.

Klassiska herr- och damcyklar - även kallat standard

Standardcyklar kallas det i cykelbranschen, men det är helt enkelt de mest klassiska cyklarna som är byggda för sköna vardagsturer snarare än träning eller tävling. Vi säljer givetvis de klassiska märkena, men vi erbjuder också standardcyklar från lite sportigare märken som Scott, Kross och Cube.