Filter
Sortera
Visar 89 produkter

Ett mekställ är ett måste för den seriösa hemmamekaren - här hittar du alla varianter från bordsmonterade till riktiga proffsställ. Såklart kommer våra mekställ och arbetsbänkar från kända tillverkare som Park Tool, Bontrager, XLC med flera.

Mekställ för hemma-cykelfixarn

Ett mekställ är ett måste för alla hemmamekaniker. Här hittar du allt från bordsmonterade mekställ till riktigt rejäla proffsställ! Vi har även ett brett sortiment på tillbehör till mekställ såsom verktygshållare, adaptrar, stolar och reservdelskit.

Om du bara utför enklare jobb som växel- och bromsjusteringar samt cykeltvättar kan det räcka med ett lite enklare mekställ med två fötter. Ska du däremot skruva vevlager, dra av hårt fastsatta pedaler och liknande jobb som kräver lite mer kraft, så kan det vara bra att välja ett mekställ med en gedigen golvplatta, eller med tre fötter, för en ökad stabilitet, så inte mekstället tippar när du tar i.

Vi har mekställ för alla

Oavsett vilken typ av arbete du ska utföra, och hur pass seriös hemmaverkstad du vill bygga så har vi rätt mekställ och tillbehör för dig! Komplettera gärna ditt nya mekställ med fräscha verktyg till din cykel, vi har självklart det mesta du kan tänkas behöva till din hemmaverkstad i verktygsväg!