Filter
Sortera
Visar 66 produkter

En träningsklocka är det perfekta tillbehöret när du vill ta din träning till en ny nivå. De flesta träningsklockor idag synkas mot varumärkets egen träningsportal eller en fristående portal som inte är knuten till ett specifikt varumärke. Detta gör att du enkelt kan hålla ordning på din träning och följa upp dina framsteg.

Sportklockor och träningsklockor

Kärt barn har många namn, sportklocka, träningsklocka och pulsklocka för att nämna några. Här hittar du helt enkelt träningsklockor både med och utan pulsmätning till riktigt bra priser. För dig som vill få kontroll på din träning och dina framsteg så är träningsklockor det perfekta hjälpmedlet. Oavsett om cykling, löpning eller någon annan idrott är din stora passion i livet så hittar du i princip ingen bättre träningskompis än träningsklockor. Träningsklockor kommer med en mängd olika funktioner och utföranden. Generellt kan man säga att ju dyrare träningsklocka desto mer funktioner och vice versa. Några av funktionerna som finns bland träningsklockorna som du hittar hos oss är:

  • GPS
  • Pulsmätning
  • Wifi
  • Bluetooth
  • Kadensmätning
  • Pekskärm

Varför ska jag ha en träningsklocka?

Att bära en träningsklocka är definitivt inget måste för att lyckas med träningen men den gör däremot träningen betydligt roligare. En träningsklocka hjälper dig att mäta dina framsteg från allra första träningsmomentet och vissa träningsklockor är till och med så smarta att de säger till dig när det är dags att röra på sig. Nu behöver du inte oroa dig för att en arg PT ingick i ditt köp utan träningsklockor skickar bara ut en vänlig signal om att det vore bara för dig att röra på dig. Perfekt hjälpmedel om man har kontorsjobb och glömmer bort att ta en bensträckare emellanåt. Och ja du behöver inte oroa dig för att en träningsklocka kommer förstöra din business look, det finns nämligen träningsklockor som är väldigt diskreta och påminner om vanliga armbandsur. Men en riktigt smart träningsklocka fokuserar inte enbart på själva träningen du genomför utan även återhämtning och teknik.

Med en träningsklocka kan du förutom att följa upp din träning även navigera dig under dina träningsrundor. Kanske gillar du att utforska nya områden eller testa nya ställen att träna på men du tillhör en av dem med dåligt lokalsinne? Det händer alla att man virrar bort sig emellanåt men har du en träningsklocka med GPS på armen så behöver du inte oroa dig för att inte hitta tillbaka. Med hjälp av en GPS-klocka kan du i förväg kolla ut rutten och se till så att du följer den längs vägen.

Väljer du en träningsklocka med Wifi och bluetooth så har du även möjlighet att lyssna på musik medan du är ute och rör på dig. För hur härligt är det egentligen inte att ha peppande musik i öronen medan man tränar? Men att lyssna på musik är inte det enda du kan göra om du väljer en träningsklocka med Wifi och bluetooth utan du kan även göra allt ifrån att hantera sms till samtal och sociala medier. Listan på vad en träningsklocka kan göra kan göras lång men vi rekommenderar dig att klicka dig in på klockan som intresserar dig för att läsa mer om vad för funktioner den har och hur du kan använda dem.

Sportklocka

Köp träningsklocka online

Här på Cykelkraft hittar du ett stort utbud av träningsklockor från ledande tillverkare som Garmin, Sigma och TomTom. Vi har träningsklockor med en mängd olika funktioner i olika prisklasser. För att du enkelt ska hitta en pulsklocka som har alla funktioner som du är ute efter så kan du ta hjälp av vår filtreringsfunktion högre upp på sidan. Där kan filtrera fram allt som du vill att din träningsklocka ska vara utrustade med för att se vilka som uppfyller dina behov. Ifall du skulle vilja ha personlig hjälp så kan du istället vända dig till vår kundservice. De kan allt om träningsklockor och hjälper dig mer än gärna att hitta rätt träningskompis för dig.