Filter
Sortera
Visar 70 produkter

Barncyklar - hitta rätt barncykel i rätt storlek till ditt barn.

Här finner du ett heltäckande utbud av billiga och färdigmonterade barncyklar, med eller utan fotbroms från varumärken som MADE, Scott, Trek, Skeppshult, Merida, Superior, Cannondale och Rock Machine.

Våra sparkcyklar och gåcyklar kommer från välkända varumärken. Gåcyklar har inga pedaler och inga stödhjul. Barnet sätter fart och bromsar cykeln med fötterna. Farten reglerar barnet själv genom att gå/springa med cykeln. Med en gåcykel hittar barnet snabbt sin egen balans och övergången till en vanlig trampcykel kan i de flesta fall ske helt utan stödhjul.

Våra barncyklar levereras från vårt stora lager med Postens Hempaket och monteras ihop av våra cykelexperter - det enda du som förälder behöver montera är pedalerna och vrida styret rätt. Detta är en stor trygghet för dig som förälder att cykeln blir ihop monterad på ett korrekt sätt så att cykeln blir trafiksäker. Det är det mest värdefulla som skall cykla på cykeln och då är det viktigt att cykeln är säker och lätt att cykla på.

Fotbroms eller skivbroms på barncyklar?

De tvista de lärde - men i slutändan handlar det bara om vad du som förälder är trygg med och vad barnet har lärt sig. Våra barncyklar med fotbroms kommer från framförallt svenska MADE designade efter våra svenska krav på barncyklar. Barncyklar med skivbromsar kommer oftast från lite sportigare märken som Scott, Trek, Merida, Superior, Rock Machine och Cannondale.

Ramarna är anpassade efter barnens kroppsbyggnad och medför att barnet inte ”ligger över cykelramen” som på billigare cykelmärken som helt enkelt bara tillverkar vuxencyklar i små storlekar.

Är du tveksam på storlek kan du alltid kontakta oss - vi kan barncyklar!

Barncykel

Olika typer av barncyklar

Vi erbjuder verkligen barncyklar för alla åldrar, kroppslängder och smaker. Du hittar både mountainbikeliknande barncyklar här, men också de klassiska modellerna som hängt med i många decennier. Några av de populäraste barncykelmodellerna du hittar hos oss är:

Vilken modell som är rätt för ditt barn beror främst på ålder men också hur barncykeln är tänkt att användas.