Filter
Sortera
Visar 20 produkter

Är du på jakt efter en vrålcool el-MTB eller en pendlarvänlig el-hybrid så kan du sluta leta! Här finner du nämligen Moustache bikes - varumärket som vigt sitt liv åt elcyklar. De ser elcykeln som ett utmärkt alternativ till bilen som dessutom skänker oerhört mycket cykelglädje och vi kan inte annat än att hålla med!

Moustache bikes

Här på Cykelkraft hittar ni marknadens kanske coolaste elcyklar från franska Moustache. Märkligt namn på varumärke tänker ni kanske, men faktum är att det är det mustasch-formade styret på city- och standardcyklarna som givit märket Moustache sitt namn.

Det unika med Moustache är att de bara gör elcyklar, och därmed blir allt man producerar extremt genomtänkt. Cyklarna byggs som en elcykel från grunden, inte en cykel som man i efterhand försöker sätta en elmotor på.

Moustache har marknadens coolaste eMTB!

Att säga att ett märke har marknadens coolaste cyklar är ganska djärvt, men när det kommer till elassisterad mountainbike så vågar vi sticka ut näsan och säga att Moustache faktiskt är coolast. Just eftersom märket som tidigare nämnt endast gör elcyklar så finns det en hel del genomtänkta detaljer som gör det unikt.

Batteriets placering är ofta ett problem för elassisterade mountainbikes, men här har Moustache tänkt till och använt ett vanligt batteri men anpassat ramen för att få ned batteriet så nära vevpartiet som det bara går. Detta är viktigt för cykelns köregenskaper, att ha vikt uppe vid styrhuvudet leder till att cykeln lätt kan kännas instabil och framtung vid terrängkörning.

Brett sortiment och unik design

Moustache har cyklar för alla typer av cykling. Allt från ”måndagscykeln” Lundi till äventyrs- och hybridcyklar till renodlade terrängmonster. Trots den lite udda designen och det låga insteget på Lundi-cykeln så är den väldigt styv och stabil att cykla på, så låt inte ramdesignen lura dig. Detta är riktiga kvalitetsmaskiner som Moustache erbjuder, och de är unika i sitt slag när det kommer till riktigt genomtänkta elcyklar.

Kvalitativa elsystem från Bosch

Bosch var kanske först ut på marknaden med ordentliga elcykelsystem, och det är därför Moustache har valt att jobba uteslutande med just Bosch. Här finns olika motorer, batterier och modellserier för att täcka hela spektrat av elcykel, och därmed får Moustache ordentligt med valmöjligheter för att para ihop den perfekta motorn med den perfekta cykeln.

Moustache bikes

Köp Moustache-cyklar online

Hos oss hittar du ett stort utbud av elcyklar från Moustache till såväl vuxna som barn, samtliga utrustade med Bosch elcykelsystem. Du kan välja mellan fartfyllda el-mountainbikes eller pendlarvänliga hybridcyklar.

Om du väljer att köpa en Moustache bike av oss så monterar vi den till perfektion innan vi levererar den hem till dig. På köpet får du 3 månaders gratis cykelförsäkring och poäng som du kan använda på ditt nästa köp hos oss.