Filter
Sortera
Visar 41 produkter

Letar du efter batteri till din elcykel? Då har du hittat rätt! Här hittar du elcykel batteri från välkända varumärken så som Yamaha, Shimano och Promovec.

Köp batteri till elcykel billigt på Cykelkraft.se

Elcykel-batterier finns i flera olika modeller med olika styrkor och kapacitet. Vanligtvis sitter batteriet monterat på ramen men i många fall även på pakethållaren.

Hur mäts el cykel batteriets kapacitet?

Batteriets kapacitet mäts i wattimmar och amperetimmar, dessa mått talar om hur stort batteriet är och hur långt du kommer på en laddning. Det flesta elcykel batteri brukar ligga på 7-17 Amperetimmar medan antalet wattimmar brukar ligga på 400-420.

Hur långt kommer jag på en laddning av batteriet till elcykeln?

Det innebär att du med ett ”vanligt” batteri till elcykel kommer ungefär 70-80 km på en laddning när du kör på normalt läge. Men det finns såklart också yttre faktorer som påverkar hur långt du kommer på en laddning. Kalla temperaturer, motvind, lågt däcktryck och tung last är några av de faktorer som gör att du inte kommer lika långt på en laddning.

Elcykel-batterier online på Cykelkraft

Oavsett vilket batteri du letar till din elcykel så hittar du det här hos oss till riktigt bra priser på batteri elcykel från ledande tillverkare som Shimano, Yamaha och Promovec online på Cykelkraft.