Cykelkrafts butiker

Cykelbutiken i Solna

Nyhet! Öppnar 4 april, 2024.

Smidesvägen 5b, 171 41 Solna.


Öppettider

Måndag - Fredag: 10:00 - 19:00

Lördag: 10:00 - 17:00

Söndag: 11:00 - 17:00

Läs mer om cykelbutiken i Solna

Cykelbutiken i Jönköping

Hästhovsvägen 2, 554 54 Jönköping


Öppettider

Måndag - Fredag: 10:00 - 19:00

Lördag: 10:00 - 17:00

Söndag: 11:00 - 17:00

Läs mer om cykelbutiken i Jönköping

Samarbetsbutiker i Stockholm

Cykelkraft Cykelaffär

Förutom vår webbutik så har vi även fysiska cykelbutiker i Stockholm & Jönköping. Utöver våra Cykelkraftbutiker har vi även samarbetsbutiker tillsammans med Cykloteket i Stockholm. I våra cykelaffärer har du möjlighet att provcykla allt från barncyklar till high end-cyklar. Självklart finns vår cykelkunniga personal på plats för att hjälpa dig med personlig rådgivning och tips inför köp.

Utbudet i våra cykelaffärer

I våra cykelbutiker hittar du delar av vårt stora sortiment. Vi ser alltid till att ha våra bästsäljande produkter i butik men även säsongsbetonade produkter. Utbudet mellan våra butiker kan däremot variera en aning beroende på butikens storlek, efterfrågan och geografiskt område. Det du inte hittar i våra fysiska cykelaffärer kan du alltid beställa på vår hemsida. Om så önskas kan vi även beställa produkter till butiken så att du kan komma och hämta ut det när det anlänt. Utöver cyklar finner du även cykeldelar, cykelkläder och cykeltillbehör som kan behövas till din cykling. I våra cykelaffärer finns något för alla oavsett om du är nybörjare eller erfaren cyklist, barn eller vuxen.

Vill du veta mer om någon specifik butik? Klicka då på butiken du är intresserad av att besöka så kan du läsa mer information där.

Vår personal

I våra cykelbutiker finner du cykelkunnig personal som kan allt från pendling till down hill. De finns där för att hjälpa dig att hitta rätt cykel och tillbehör som passar dig och dina behov.

Varmt välkommen till Cykelkrafts butiker!