Filter
Sortera
Visar 115 produkter

Crosshybridcykel kan även kallas trekkingcykel. Vad skiljer sig en crosshybrid åt ifrån en vanlig hybridcykel? En crosshybrid är utrustad med en dämpad framgaffel som gör att du kan ta dig fram mycket mjukt och behagligt även på grusvägar och motionsleder. I många fall så är crosshybriden även utrustad däck som har något grövre dubb och kraftigare gummi för att klara av alla sorters underlag och minimera risken för punktering. Crosshybriden är ett perfekt val för dig som cyklar långa turer på varierat underlag.

Man kan säga att crosshybriden är en kombination mellan en mountainbike, stadscykel och racercykel. Framkomligheten från en mountainbike, som gör att du kan cykla på lättare skogsstigar och grusvägar, tack vare dess framdämpade gaffel och kraftiga däck. Komforten från en stadscykel med bromsar och växlar som tillåter snabba stopp för att sedan snabbt komma upp i hastighet igen. Hastigheten från en tävlingscykel, lätt framåtlutad sittställning vilket sänker luftmotståndet och relativt smala däck vilket minskar rullmotståndet. Crosshybriden är det bästa ifrån tre världar kombinerat i ett.

Crosshybrid - Köp billig hybridcykel på nätet

Crosshybridcykel kan även kallas trekkingcykel. Vad skiljer sig en crosshybrid åt ifrån en vanlig hybridcykel? En crosshybrid är utrustad med en dämpad framgaffel som gör att du kan ta dig fram mycket mjukt och behagligt även på grusvägar och motionsleder. I många fall så är crosshybriden även utrustad med däck som har något grövre dubb och kraftigare gummi för att klara av alla sorters underlag och minimera risken för punktering. Crosshybriden är ett perfekt val för dig som cyklar långa turer på varierat underlag.

Crosshybrid

Crosshybrid - allroundcykeln

Man kan säga att crosshybriden är en kombination mellan en mountainbike, stadscykel och racercykel. Du får framkomligheten från en mountainbike, som gör att du kan cykla på lättare skogsstigar och grusvägar, tack vare dess framdämpade gaffel och kraftiga däck. En crosshybrid har komforten från en stadscykel med bromsar och växlar som tillåter snabba stopp för att sedan snabbt komma upp i hastighet igen. Men du får även hastigheten från en tävlingscykel, lätt framåtlutad sittställning vilket sänker luftmotståndet och relativt smala däck vilket minskar rullmotståndet. Crosshybriden är det bästa ifrån tre världar kombinerat i en cykel.