Filter
Sortera
Visar 9 produkter

Ett par barends på ett rakt styre ger dig möjlighet att variera greppet och på så sätt gör det cyklingen mer bekväm. Barends på en mountainbike ger också extra kraft när du står upp i uppförsbackarna. Här hittar du barends för alla typer av cyklar och från många olika varumärken.

Köp barends för cykel

Här hittar du bar-ends för alla typer av cyklar. Barends ger dig möjlighet att variera ditt grepp om cykelstyret och gör det enklare för dig att variera din sittställning. Fördelen med att kunna variera sin cykelställningen är att du avlastar kropp och leder. Barends är alltså cyklings motsvarighet till ergonomiskt arbetsställning på jobbet. Barends är utmärkt för långa cykelturer eftersom att det är mer ergonomiskt, ger dig bättre grepp och hjälper dig att komma upp i ett högre tempo.

Vi har barends från välkända varumärken som XLC, Cavo, Spectra, Pro, BBB, Singeltrack Solutions och många fler.

Montering av barends

Barends monteras på styrets ändar, och du behöver flytta in växel-/bromsreglage och handtagen så att dina barends får plats. Har du vanliga handtag kan du behöva skära bort änden av handtagen, men har du handtag som är öppna så räcker det mad att flytta dem.