Filter
Sortera
Visar 26 produkter

Här hittar du och benvärmare, ett bra förstärkningsplagg att ha tillgång till när värmen inte riktigt vill infinna sig. Funkar lika bra på våren som på hösten men kan även tyvärr komma till användning även under sommaren.

Benvärmare för cykling

Benvärmare är bland de mest praktiska och mångsidiga plagg en cyklist kan ha i sin garderob. De är riktiga räddare i nöden under höst och vår när man tenderar att klä sig antingen för varmt eller för kallt. Med benvärmare kan du nämligen enkelt reglera din kroppstemperatur genom att ta av och på dig dem. Benvärmare fungerar utmärkt att använda under ett par bibshorts. Benvärmarna går vanligtvis enda från lårens mittpunkt ner till fotleden medan knävärmare endast täcker knäleden. Det flesta benvärmare är tillverkade i nylon, polyester och elastan för att få ett material som är stretchigt, vattenavvisande och vindtätt. Däremot så är inte alla våra benvärmare vattenavvisande och vindtäta, men du kan ta vårt smarta filter till hjälp för att ta reda på vilka som är det.

Fördelar med benvärmare

benvärmare

Om du cyklar i ett klimat med växlande väder, eller om du kanske cyklar till och från jobbet kan det vara kallt på morgonen men varmt på eftermiddagen. Med ett par benvärmare kan du anpassa din klädsel efter hur varmt eller kallt det är ute smidigt och enkelt. Men varför inte bara ha på sig ett par långa bibs kanske du då tänker? Även om de gör jobbet att hålla dig varm så är det inte alls lika mångsidiga och smidiga som benvärmare som du kan reglera värmen med. De kan du nämligen enkelt få plats med i fickan på din jacka dessutom. Det är även ergonomiskt utformade för cykling och dess rörelsemönster för att ge dig hög komfort medan du cyklar.

Köp benvärmare online

Vi har ett brett utbud av benvärmare från välkända varumärken som GripGrab, Endura Scott, Assos, Shimano, Kross, Bontrager, BBB med fler. Alla våra benvärmare är i så kallade unisex-modell vilket innebär att det passar lika bra till damer som till herrar. Vi har benvärmare som är både vind-, vattentäta och anpassade för vinterklimat. Såklart har vi benvärmare i en mängd olika utföranden och färger ifall du skulle vilja matcha med din klädsel eller cykel.

Skulle du vilja ha hjälp med att hitta rätt benvärmare för dig? Hör då av dig till våra cykelexperter i kundtjänst på telefonnumret: 010 - 101 40 00. Det vet hur man klär sig för cykling såväl sommar som vinter.