Filter
Sortera
Visar 29 produkter

Här hittar du 12”-barncyklar, helt enkelt en cyklar med 12"-hjul. Denna hjulstorlek passar i regel cyklister som är 90 - 105 cm (eller 3-5 år). Det finns dock vissa avvikelser, så använd gärna vår längdväljare för att få helt rätt storlek!

Våra barn är det viktigaste vi har, och därför säljer vi på Cykelkraft endast barncyklar med 12"-hjul från välkända kvalitetsvarumärken. Vi erbjuder både balanscyklar som är cyklar utan pedaler och traditionella 12”-cyklar med stödhjul. 

Köp Barncykel 12" - barncyklar med 12"-hjul hos oss

Hos Cykelkraft.se hittar du ett brett sortiment av barncykel 12" från märken som Cannondale, Saveno, Winther, Ridgeback Scoot, Motobecane med flera.

Vi säljer enbart högkvalitativa varumärken när det gäller barncyklar, och det är helt enkelt för att vi vill att barnen ska få en så rolig cykelupplevelse som möjligt samtidigt som vi aldrig tummar på säkerheten. 12" barncyklar är den minsta storleken du finner bland cyklar och är med andra ord lämpliga som första cykel. 12" barncyklar är utrustade med stödhjul eller saknar pedaler, dessa cyklar kallas för balanscyklar.

Vem passar en 12" cykel?

barncykel

Vi har modellunika längdangivelser på alla våra cyklar, och med vår längdväljare fyller du enkelt i barnets längd och får bara se cyklar som passar. Men om man ska prata generellt kring 12"-barncyklar så passar de cyklister som är 90 - 105 cm långa, vilket brukar innebära att de är 3, 4 eller 5 år gamla.

Pojkcyklar och flickcyklar?

Det är ingen skillnad på det som en del leverantörer kallar pojkcyklar eller flickcyklar, utan du och ditt barn kan verkligen välja helt själva den cykel ni gillar eller den cykel som passar er bäst.

Köp 12 tums barncykel online

Hos oss på Cykelkraft kan du köpa din barncykel 12" online. Vi erbjuder alltid snabba leveranser till ditt närmast ombud. Cykelkraft är Trygg e-handelscertifireade vilket innebär att du alltid kan känna dig trygg vid köp av din barncykel hos oss.

Vi hjälper dig

Känner du dig osäker på cykelstorlek eller modell så är du välkommen att höra av dig till oss. Våra cykelexperter på Kundtjänst finns här för att svara på dina frågor och funderingar