Filter
Sortera
Visar 49 produkter

Här hittar du vårt utbud av mopeder i klass 1 och klass 2. För den som söker en extra dos av äventyr och spänning, erbjuder vi också dirt bikes och fiddys som är speciellt utformade för att klara tuffa förhållanden. Vi har hojar från välkända varumärken för både erfarna åkare och nybörjare.

Moped och Moppe hos Cykelkraft.se

Moped klass 1 och klass 2

På Cykelkraft.se hittar du ett brett utbud av moped klass 1 och klass 2 för alla dina behov. Vare sig du letar efter stylingprodukter, reservdelar eller tillbehör, så har vi allt du behöver. Vi har ett stort sortiment, så du kan vara säker på att hitta det du letar efter. Om du inte hittar det du söker genom våra filter, kan du alltid kontakta vår kundtjänst för rätt guidning.

Dirt Bikes & Fiddys för adrenalinsökare

Om du är ute efter en hoj som ger en rejäl dos av spänning och äventyr, så är dirt bikes eller fiddys det perfekta valet. Dessa kraftfulla hojar är speciellt utformade för att klara de tuffaste förhållandena och ger en oöverträffad körglädje. Vi har ett brett sortiment av dirt bikes och fiddys från välkända varumärken. Oavsett om du är en erfaren åkare eller nybörjare, så hittar du en hoj som passar just dina behov hos oss.