Filter
Sortera
Visar 23 produkter

Har hittar du armbågsskydd. Det är inte bara downhillcyklister som behöver skydd, även du som "bara" cyklar mountainbike med kompisarna minskar risken för onödiga skador om du satsar på skydd. Dagens skydd är både lätta och smidiga så de kommer inte vara ett hinder för dig.

Armbågsskydd för tuff cykling

Här hittar du samtliga av våra armbågsskydd för cykling. Alla våra armbågsskydd är sköna och enkla att ta på sig och tack vare de praktiska remmarna så sitter det stadigt på armen. Vi har armbågsskydd till både damer och herrar mellan storlekarna S-XL.

Vi har armbågsskydd till cykel från välkända varumärken som Race Face, Fox och Endura.

Armbågsskydd för MTB och Downhill

Cyklar du MTB eller Downhill gör du smart i att använda ett par armbågsskydd. MTB armbågsskydd och downhill armbågsskydd skyddar dina armbågar mot smällar om olyckan skulle vara framme. Armbågsskydden gör så att kraften från en smäll inte riktas direkt mot dig utan tas istället upp av skydden. Alla har vi någon gång ramlat och tagit emot oss med armbågarna och vet vid det här laget att det är något man i allra högsta grad vill undvika. I och med att du kan komma upp i riktigt höga hastigheter och höga höjder blir dessutom en eventuell smäll extra kraftfull och då är det rätt tacksamt att skydda armbågarna med ett par armbågsskydd.

Armbågsskydd

Köp armbågsskydd för cykel online

Vid frågor om storlekar eller om armbågsskydd kan du vända dig till en av våra cykelexperter på telefon 010 - 101 40 00.