Filter
Sortera
Visar 1 produkter

En cruiser cykel är en komfortabel cykel skapad för att ”cruisa” runt på som skiljer sig från andra standard- och hybridcyklar genom sin unika design. Hos oss hittar du det absolut ledande varumärket när det kommer till cruisers – Electra. Cruisers kan vara oväxlade, men har oftast 3 eller 7-växlar. Det är cyklar som fungerar på de flesta underlag tack vare ballongdäcken, men de är optimala för platt terräng och stränder!

Cruiser cyklar

För dig som letar efter en snygg och riktigt bekväm cykel att "cruisa" runt på så är en cruiser cykel perfekt. Cruiser cyklar skiljer sig mycket åt från andra cyklar genom sin distinkta design med stora däck, upprätt sittställning, annorlunda ramkonstruktion och breda sadel. Flertalet av dessa snygga cyklar bär ofta roliga färgglada färger med mycket mönster. Den som cyklar på en cruiser är helt enkel svår att missa. Även om en cruiser cykel inte direkt är träningscykel så finns det tillfällen och underlag där en cruiser gör sig bättre än andra typer av cyklar som platt terräng och stränder.

Crusier cyklar började tillverkas så tidigt som under 1930-talet som ett billigare alternativ till de dyrare sportcyklarna. Snabbt växte cruiser cyklarna i popularitet och från att de endast funnits en tillverkare fanns det helt plötsligt flera som började tillverka dessa populära cyklar med ännu kreativare och unikare design än originalet. I och med de stora intresset för cruisers och ökade budet var succén ett faktum och det tog inte lång tid för ens cruisers blev en integrerad del av strand scenen.

Idag är cruiser cykeln är en hipp cykel med mycket karaktär som passar den som både vill cykla med stil och komfort. Hos oss hittar du cruiser cyklar för både damer och herrar, stora som små till riktigt bra priser. Cruiser cyklarna du hittar hos oss har ramar som är tillverkade i antingen aluminium eller stål med stel framgaffel. Vi har cruiser cyklar med 0-8 växlar. Vi har cruisers i flera olika färger som svart, grå, vit, blå, grön, rosa och röd. Utöver detta finner du även elassisterade cruisers, så vill du ha extra mycket komfort – välj en elassisterad cruiser.