Filter
Sortera
Visar 7 produkter

Centraleuropeiska RONDO är specialiserade på att skapa vackra tvåhjulingar, både rent tekniskt och visuellt. Efter att ha samlat på sig 15 års erfarenhet av att tillverka cyklar så skapade man ett väl sammansvetsat team som inkluderar de bästa formgivarna, ingenjörerna, cyklisterna och erfarnaste cheferna. 

Och de principer som från början definierade varumärket är fortfarande oförändrade - Det handlar om gediget hantverk, modern design, högklassiga material och en passion som bygger på att skapa vindsnabba cyklar som fungerar i den verkliga världen. Eleganta former, pålitlig kvalitet och funktionella konstruktioner är den enkla grundfilosofi som RONDO har underkastat sig genom åren, och till skillnad mot många andra cykeltillverkare så konstrueras den största delen av produkterna här hemma i Mellaneuropa.

Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av cyklar från RONDO till riktigt bra priser. Köp din RONDO på Cykelkraft.se och givetvis så levererar vi den monterad, testad och finjusterad.

Köp cykel från Rondo på Cykelkraft.se

Med passion för det vackra, både rent tekniskt och visuellt!

Med drygt 15 år av erfarenhet av att högklassiga cyklar i ryggsäcken så skapades företaget RONDO. Grundbulten utgjordes av en vilja att konstruera kvalitativa och prisvärda cyklar som är gjorda för helt vanliga cyklister... precis som oss, och förmodligen precis som dig. För oss som inte har tid att slösa på att snacka en massa strunt, utan alltid vill gå rakt på sak. Människor som älskar att spöa stallkamraterna på det lokala klubbmästerskapet, slå sitt personliga rekord på den där branta stigning, men som samtidigt älskar att ge sig ut på en avslappnad grustur med bästa polarna eller familjen.

RONDO skapar cyklar som är vackra - både rent tekniskt och givetvis visuellt. Moderna cyklar, men som också sticker ut lite från mängden. Den ursprungliga målsättningen med RONDO var att förändra hur cyklar med bockstyren kan uppfattas, och det handlade både om landsvägscyklister och om MTB-cyklister. Och den drivkraften är helt oförändrad... för det handlar fortfarande om glädjen av att se ansiktsuttrycken när en inbiten landsvägscyklist för första gången flyger fram på en grusväg, eller när ögon på en gammal mountainbikespecialist lyser upp när hen kan borra ner huvudet, greppa bockstyret och trampa på för fullt på den lokala favoritslingan. 

RONDO - För dig som lever, andas och sover tvåhjuliga fordon

RONDO lever, andas och sover tvåhjuliga fordon. Givetvis beundrar man arvet från de storslagna cykeltävlingarna, men som de flesta vanliga cyklister så har man nuförtiden ingen som helst koll på vem som cyklar för vilket lag. Man är visserligen inte proffs, men man tävlar varje säsong, både på och utanför vägen. Man trampar tusentals km varje år och man pendlar till jobbet varje dag... precis som oss! Man skapar hantverksmässigt producerade cyklar för dig som söker både kvalitet och prestanda av hög klass... men som även söker något mer, något tekniskt utmanande, något typiskt europeiskt och alltid med en visuell elegans.

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt cykel från RONDO?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika cyklar från RONDO och hjälper dig mer än gärna att hitta modellen som passar bäst för just dina förutsättningar.

Att köpa RONDO hos Cykelkraft är alltid enkelt

Att köpa cykel på nätet hos Cykelkraft är alltid enkelt, och cyklar från Rondo utgör självklart inget undantag! Vi föreslår att du hittar rätt cykel genom vår smidiga cykelväljare, där du enkelt kan filtrera fram rätt storlek genom att ange din kroppslängd. Känner du dig fortfarande lite osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du vår kundtjänst genom att ringa, maila eller chatta... du väljer såklart själv!

När du väl hittat rätt cykel så monterar, finjusterar och provcyklar vi din cykel innan vi helt utan extra kostnad fraktar den hem till din dörr. Har du köpt tillbehör i samma beställning (t.ex. en pakethållare eller en cykeldator) så monterar vi givetvis även dessa på din cykel innan vi skickar den hem till dig. Låter det enkelt? Det ska det ju vara!

Hos Cykelkraft hittar du större delan av Rondo´s breda sortiment: allt från de urbana stadscyklarna till de imponerande gravelcyklarna och de galet snabba landsvägscyklarna.