Filter
Sortera
Visar 109 produkter

En cykelväst är praktiskt taget ett måste för den som cyklar i annat väder än strålande sol och högsommartemperaturer.

Ta på västen från start om du går ut på morgonen innan temperaturen har stigit till behaglig nivå, eller ha den i ryggfickan som reserv om temperaturen skulle sjunka eller om det är risk för en regnskur.

Du finner västar för barn, damer och herrar från kända varumärken så som Endura, Bontrager och Pearl Izumi.

Cykelväst

Cykelväst är ett plagg som du garanterat inte kommer ångra att du införskaffat till din garderob. Det är nämligen ett av det mest mångsidiga plagg en cyklist kan ha i sina ägor. Som cyklist brukar ett vanligt dilemma vara att klä sig rätt, så man inte blir för varm eller för kall under turen. Med cykelvästen kan du enkelt anpassa detta. Den största delen av kyleffekten kommer nämligen över bröstet, och att ha en smidig cykelväst att dra på sig hjälper något enormt. Dessutom är cykelvästen mycket smidig att stoppa ned i en ryggficka eller sadelväska, om det skulle bli för varmt.

Olika typer av cykelvästar

Generellt brukar man säga att det finns två typer av cykelvästar, de tunna och lätta som ryms i princip överallt och de tjockare vintermodellerna. Den tunnare västen är utmärkt under vår och höst då temperaturen kan variera rätt mycket under dygnet. Den tjockare modellen passar som ni redan förstår bäst under årets kallaste månader. Tunna cykelvästar är vanligare än tjocka eftersom många brukar under vintertid föredra att ta på sig en varmare jacka. Men cykelvästen är under vår och höst ett nästintill ovärderligt plagg eftersom du på ett ögonblick kan anpassa din klädsel efter rådande temperatur.

Vi har cykelvästar som klarar av både vind och vatten och som passar bra på både vintern och sommaren (och allt där emellan). Därtill säljer vi västar med synliga reflexer som fungerar som en reflexväst för att du ska synas bättre i trafiken.

Cykelväst

Köp cykelväst online

En cykelväst är inte bara extremt snyggt utan även ett väldigt smidigt och mångsidigt plagg. Hos oss hittar du västar till damer, herrar och barn i alla prisklasser från kända varumärken som:

  • 8848 Altitude
  • Endura
  • Assos
  • Pearl Izumi
  • Bontrager

Om du skulle känna dig osäker på vilken cykelväst som lämpar sig bäst för dig så kan du alltid kontakta våra cykelexperter i kundtjänst. De har burit en och annan väst i sina dagar och vet garanterat vilken väst som du behöver.