Filter
Sortera
Visar 447 produkter

GripGrab grundar sig i en passion för cykelsporten och en dröm om att bygga ett märke med produkter som gör utövandet njutbart oavsett hur kallt, blött eller blåsigt det är.

GripGrabs löfte

Att erbjuda komfort och skydd för händer, fötter och huvud är hela filosofin bakom GripGrab. Deras uppdrag är att leverera högteknologiska, funktionella produkter med hög kvalitet till rätt pris.

Lyssna på användarna

GripGrab värdesätter alla åsikter från de som på daglig basis i vått och torrt använder deras produkter, dvs. ni kunder. Ni är allt från proffs till glada motionärer. Den återkoppling de får från er tas kontinuerligt in i arbetet med att utveckla nya produkter samt att förbättra redan existerande produkter.

No-nonsens produktgaranti

GripGrab pushar hela tiden för att säkra en hög kvalitetsnivå hos alla sina produkter. Om en produkt av någon anledning inte uppfyller dina krav skall det aldrig behöva gå ut över dig. Detta är grundfilosofin bakom deras no-nonsense produktgaranti. Om du inte skulle vara nöjd med en produkt kan du reklamera den och få den utbytt kostnadsfritt.

GripGrab

Hos oss hittar du ett stort utbud av produkter från GripGrab. Vi säljer armvärmare, benvärmare, handskar, mössor, skoöverdrag och strumpor av hög kvalitet till riktigt bra priser. Såklart har vi produkter från GripGrab som passar både till vintercyklingen och sommarcyklingen i alla tänkbara storlekar. Du hittar produkter i diskreta färger från GripGrab som svart, vitt och grått men även mer färgsprakande färger som gul, blå, rosa och orange.

Med GripGrab finns inget dåligt väder

GripGrab’s grund är deras enorma passion för både cykling och löpning kombinerat med drömmar om att tillverka roliga och sportiga produkter oavsett om vädret sviker eller solen skiner. De menar att med rätt tillbehör kan även de mest trista cykelväder bli roligt och vi är beredda att hålla med till fullo! För visst finns de inget dåligt väder, bara dåliga kläder? Högkvalitativa tillbehör är de som gör skillnaden mellan att vara för varm, kall, våt eller torr och med GripGrab’s kläder kan du hitta den perfekta balansen utan att betala skjortan för det.

Hitta rätt produkter från GripGrab

Är du övertygad om att du behöver lite nya schyssta kläder från GripGrab nu? Då kan du ta hjälp av vår smarta filterfunktion högre upp på sidan för att sortera ut vilken typ av produkt du behöver. Du kan även på direkten sortera ut din storlek för att se vilka av deras produkter som passar dig. Är du ett modelejon så har du även möjligheten att filtrera fram rätt produkter baserat på färg.

Du är såklart även alltid välkommen att kontakta vår cykelexperter i kundtjänst för att få hjälp med att hitta rätt produkter utifrån dina behov.