Det finns inga produkter som matchar urvalet

Elcykel Fatbike - Äventyrare med lite extra tryck i pedalerna

Letar du efter en eldriven Fatbike eller helt enkelt en mångsidig elcykel som passar kräsna äventyrare som ibland vill ha lite extra tryck i pedalerna så har du klickat dig fram till helt rätt ställe! Vi erbjuder nämligen ett imponerande brett sortiment av olika Fatbikes med eldrift från kända tillverkare som t ex Scott, Rock Machine, Superior, Trek, Bergamont, Electra, Moustache och Cannondale för att nämna några.

Här hittar du intensivt temperamentsfulla nöjesmaskiner som kombinerar kraftfull eldrift med högklassig framkomlighet samt kvick respons med solid stabilitet för kräsna äventyrare som smärtfritt vill kunna korsa världsdelar och kontinenter. Och precis som vanligt så erbjuder vi givetvis både bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en elcykel av oss.

Från lite enklare till betydligt mer avancerade Fatbikes med eldrift

Hos oss hittar du alla typer av eldrivna Fatbikes: från de billigaste och enklaste varianterna för dig som vill ha något lite enklare att cykla korta sträckor på, till dig som vill ha extra allt med högklassiga komponenter och slagkraftiga drivlinor.

Med en eldriven Fatbike under fötterna tycks precis allt vara möjligt, med dessa extremt underhållande elcyklar kan du utforska helt nya platser oavsett säsong. Det spelar igen roll om du helst håller till på soldränkta stränder, fluffig nysnö, nypistad manchester, vidsträckta fjällmyrar eller i sandtaget hemma bakom knuten för de feta däcken ger dig ett imponerande grepp och ser till att du kan ta sig fram på alla typer av terräng.

Vill du kunna trampa på även där underlaget är svårforcerat, stökigt och mjukt så kommer dessa barnsligt roliga elcyklar att väcka ditt habegär. Oavsett om du väljer att köpa en lite billigare elcykel eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din elcykel noggrant innan vi levererar den hem till dig.

Elcyklar med både motorer och batterier från välkända tillverkare

En elcykel har en motor som assisterar dig i din cykling, den ger dig den där extra kraften som gör att cyklingen bara känns härligt lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. men elmotorn arbetar bara så länge du trampar, och så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket du trampar, men det fina i kråksången är att du slipper anlända till din destination med andan i halsen eller med svetten pannan.

I Sverige är maxhastigheten för elassisterad cykling reglerad till 25 km/h, jo du kan givetvis cykla fortare... men du får göra hela jobbet själv. Precis som för förbränningsmotor så kräver elmotorer någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så är elektriciteten själva bränslet och dess tank utgörs av ett batteri. Men oavsett vilken modell av elcykel du väljer från Cykelkraft så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välkända, pålitliga och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza och SpinTec.

Att köpa eldriven Fatbike online

Att köpa elcykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi levererar cykeln färdigmonterad hem till din dörr och det enda du behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. När du handlar elcykel hos oss får du dessutom poäng som du kan använda på ditt nästa köp hos oss och 3 månaders fri försäkring. Om elcykeln du beställt mot förmodan inte faller dig i smaken så erbjuder Cykelkraft 60 dagars öppet köp. Hos Cykelkraft.se är det alltid enkelt och smidigt att köpa elcykel till bra priser.