Jobba hos oss

Älskar du cykling? Och älskar folk dig?

Är du en person som har lätt att handskas med cyklar, men också lätt att handskas med människor? Då passar du som butikssäljare i sveriges största enskilda cykelföretag! Just nu söker vi butikssäljare till våra stockholmsbutiker. Du kommer primärt att arbeta i vår butik i Täby, men vid behov i någon av våra andra butuiker som snart öppnar (på Södermalm och i Bromma). Vi söker dig som älskar att ge förstklassig service till kunder, och som antingen har ett gediget cykelintresse eller tidigare har arbetat i cykelbutik. Vi söker på hel- och deltidspersonal med omgående tillträde. I arbetsuppgifterna ingår bl.a.

 • Försäljning i butik av såväl cyklar som tillbehör, kläder och reservdelar
 • Montering av sålda cyklar och visningsexemplar
 • Verkstadsjobb
 • Medverka på event och partnerkvällkar

Din primära arbetsuppgift är säkerställa att alla kunder som kommer till butiken får bästa tänkbara service, oavsett plånbok och ambitionsnivå. Vi erbjuder sveriges bredaste sortiment av cyklar och tillbehör från de finaste handbyggda mountainbikesen från den amerikanska västkusten till de enklaste sparkcyklarna för de som precis lärt sig att gå. Vi lägger stor vikt vid förmågan att ge varje kund det där lilla extra, varpå vi tror att du älskar att träffa nya människor och sätter stolthet i att alltid vara hjälpsam.

Intresserad?

Låter detta för roligt att vara sant? Då ska du kontakta Pär Cullin på par.cullin@cykelkraft.se eller 070 - 438 70 28!

Alla har en relation till cykling! Må det vara i form av att lära sina barn att ta de första cykelturerna, eller att slå rekordet i Vätternrundan! Våra butiker ska erbjuda hela sverige den roligaste upplevelsen kring att köpa en cykel.

Älskar du att skruva på cyklar?

Bor du i Karlstad och älskar att skruva på cyklar? Då är jobbet som cykelmontör klippt och skuret för dig! Som cykelmontör på Cykelkraft kommer du att montera, plocka och packa cyklar och cykeltillbehör som ska skickas till våra kunder runt om i Sverige. Du kommer vara ansvarig för att de cyklar som skickas iväg är monterade och justerade på ett korrekt och proffsigt sätt.

I rollen har du ansvar för plock, utleveranser, varumottagning och cykelmontering. Vi monterar samtliga kundens tillbehör på cykeln, och ibland krävs modifieringar av tillbehören och/eller cykeln. Det är därför viktigt att du har lätt att ta egna initiativ och är uppfinningsrik. Här är några exempel på moment som är vanligt förekommande vid cykelmontering; rikta bakhjul, justera växlar, lufta hydrauliska bromsar, kalibrera cykeldatorer och montering av tillbehör.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår grupp krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, system och kollegor.

Följande egenskaper och erfarenheter letar vi hos dig:

 • Erfarenhet av arbete med cyklar eller intresse för cyklar
 • Händig
 • Datorvana
 • Gillar att jobba i team
 • Ansvarstagande
 • Trivs med högt tempo

Anställningsform och lokalisering

Vi söker både dig som vill arbeta heltid och dig som vill arbeta deltid. Arbetet utförs på vårt huvudlager på Välsviksleden i Karlstad.

Intresserad?

Låter detta för roligt att vara sant? Då ska du kontakta Jonas Bygghammar på jonas.bygghammar@nordicetail.com eller 070 - 744 70 66!

Älskar du cyklar och kundkontakt?

Bor du i Stockholm, är serviceinriktad och älskar cyklar? Då är jobbet som butikssäljare som klippt och skuret för dig! Som butikssäljare i Cykelkrafts butik kommer du att ta hand om kunder, sälja cyklar och cykeltillbehör. Jobbet kan även innehålla en del plockning och packning av cyklar och cykeltillbehör som ska skickas till våra kunder runt om i Sverige. Du kommer vara ansvarig för hela säljprocessen direkt mot kunden, därför sätter vi ett stort värde i att du på ett korrekt och proffsigt sätt ger kunden bästa möjliga service.

Arbetet är starkt inriktat mot försäljning, därför är tidigare erfarenhet som butikssäljare ett krav. Det är mycket bra om du dessutom arbetat med cyklar tidigare, men det är inget krav så länge du är villig att lära dig av vår erfarna ordinarie personal. Vi ser gärna att du är en person som har lätt för att ta egna initiativ och är uppfinningsrik.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för service, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår grupp krävs det att man tycker att det är roligt att ta sig an nya arbetsuppgifter, system och utmaningar.

Följande egenskaper och erfarenheter letar vi hos dig:

 • Erfarenhet av arbete med cyklar eller intresse för cyklar
 • Händig
 • Serviceminded
 • Gillar att jobba i team
 • Ansvarstagande
 • Trivs med högt tempo

Anställningsform och lokalisering

Vi söker både dig som vill arbeta heltid och dig som vill arbeta deltid. Helger kommer vara schemalagt. Arbetet kommer utföras i någon av våra två nya butiker, antingen i Bromma eller Södermalm.

Intresserad?

Låter detta för roligt att vara sant? Då ska du kontakta Joacim Hagen eller Pär Cullin på mejl: Joacim.Hagen@cykelkraft.se, Par.Cullin@cykelkraft.se eller mobil: Joacim mobil: 073-54 54 151, Pär mobil: 070-438 70 28! Glöm inte att meddela vilken av butikerna du är intresserad av att jobba i :)

Varför jobba på Cykelkraft?

 • Fräscha och häftiga lokaler på Södermalm
 • Ungt och ambitiöst gäng kollegor
 • Snabbast växande bolaget i branschen
 • Spännande mix mellan e-handelsexperter och cykelexperter
 • Stora utvecklingsmöjligheter i en snabbfotad miljö
 • Främjar träning och idrott bland personalen
Jobba hos cykelkraft

Om Cykelkraft

Cykelkraft AB startades redan 1994. Cykelkrafts vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla ett otroligt brett utvud av cykel-, reservdels- och tillbehörsvarumärken. Tveka inte att prova oss - vi kommer göra allt för att göra dig nöjd!

2015 förvärvade vi Cyclecomponents.com i syfte att kunna erbjuda högre servicegrad, bredare sortiment och vassare produktinformation.

Bolagsinformation
Adress: Cykelkraft AB,
Östgötagatan 100, 116 64 Stockholm
Org.nummer: 556443-9163