Jobba hos oss

Nu söker vi nya stjärnor som vill växa med oss!

Cykelkraft är en av Nordens största återförsäljare av cyklar på nätet, vi är ett blandat gäng med allt från passionerade cykelentusiaster till e-handels experter som slår våra kloka huvuden samman för att göra det vi älskar - ge hundra procent service till våra kunder. Vill du jobba med oss? Se vilka jobb vi söker här.

CYKELMONTÖR

Älskar du att skruva på cyklar?

Bor du i Jönköping och älskar att skruva på cyklar? Då är jobbet som cykelmontör klippt och skuret för dig! Som cykelmontör på hos oss kommer du att montera, plocka och packa cyklar och cykeltillbehör som ska skickas till våra kunder runt om i Sverige. Du kommer vara ansvarig för att de cyklar som skickas iväg är monterade och justerade på ett korrekt och proffsigt sätt. I rollen har du ansvar för plock, utleveranser, varumottagning och cykelmontering. Vi monterar samtliga kundens tillbehör på cykeln, och ibland krävs modifieringar av tillbehören och/eller cykeln. Det är därför viktigt att du har lätt att ta egna initiativ och är uppfinningsrik. Här är några exempel på moment som är vanligt förekommande vid cykelmontering; rikta bakhjul, justera växlar, lufta hydrauliska bromsar, kalibrera cykeldatorer och montering av tillbehör.

Vem är du? Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår grupp krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, system och kollegor.

Följande egenskaper och erfarenheter letar vi hos dig:

 • Erfarenhet av arbete med cyklar eller ett stort intresse för cyklar
 • Händig
 • Datorvana
 • Gillar att jobba i team
 • Ansvarstagande
 • Trivs med ett arbete i högt tempo

Anställningsform och lokalisering: Vi söker både dig som vill arbeta heltid och dig som vill arbeta deltid. Arbetet utförs på vårt lager beläget på Rosenlund i Jönköping.

Intresserad? Låter detta för roligt att vara sant? Bifoga CV + personligt brev där du berättar lite om dig själv till Peter Arvidsson på peter.arvidsson@spobik.se. Sista dag för ansökan är den 31 Januari 2021.

Varför jobba på Cykelkraft?

 • Ambitiöst gäng kollegor
 • Spännande mix mellan e-handelsexperter och cykelexperter
 • Stora utvecklingsmöjligheter i en snabbfotad miljö
 • Främjar träning och idrott bland personalen
Om Cykelkraft

Cykelkraft AB startades redan 1994. Cykelkrafts vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla ett otroligt brett utbud av cykel-, reservdels- och tillbehörsvarumärken. Tveka inte att prova oss - vi kommer göra allt för att göra dig nöjd!

2015 förvärvade vi Cyclecomponents.com i syfte att kunna erbjuda högre servicegrad, bredare sortiment och vassare produktinformation.

Bolagsinformation
Adress: Spobik AB (Cykelkraft),
Huskvarnavägen 40, 554 54 Jönköping
Org.nummer: 559155-6633

CYKELSÄLJARE & CYKELSÄLJARE MED ANSVAR FÖR ADMINISTRATION

Älskar du cykel och trivs med att hjälpa människor?

Då är jobbet som cykelsäljare perfekt för dig! Vi söker nu säljare på deltid och heltid, samt en butikssäljare med ansvar för administration inför kommande högsäsong. Som säljare i vår butik kommer du utgöra en del av Cykelkrafts härliga team av kompetenta och engagerade säljare. Vår butik är en destination för cykel i Sverige som folk ifrån hela landet besöker, vi vill alltid leverera den bästa upplevelsen kring att köpa cykel hos oss!

Vem är du? Vi ser att du är en social person som brinner för att hjälpa alla olika människor, både kunder och dina kollegor. Du har ett stort intresse kring cykel och älskar att leverera service i förstaklass - även i en stressig miljö. För den administrativa tjänsten söker vi en även person som är ansvarstagande, gillar ordning och kan strukturera upp rutiner för teamet och butikens administrativa åtaganden.

Följande egenskaper och erfarenheter letar vi hos dig:

 • Erfarenhet av arbete med cyklar eller ett stort intresse för cyklar
 • Erfarenhet av servicerelaterat yrke
 • Ansvarstagande
 • Datorvana
 • Gillar att jobba i team
 • Trivs med ett arbete i högt tempo
 • Ansvarstagande

Anställningsform och lokalisering: Vi söker både dig som vill arbeta heltid och dig som vill arbeta deltid. Arbetet utförs i vår fysiska butik beläget på Ekhagen i Jönköping.

Intresserad? Är det dig vi söker? Bifoga CV + personligt brev där du berättar lite om dig själv till Michael Stjernquist på michael.stjernquist@spobik.se. Märk mailet med den tjänst du är intresserad av samt omfattning. Sista dag för ansökan är den 15 Februari 2021. Tjänsten tillsätts tidigast med start i Mars.