Mellandagsrea
på Cykelkraft


Mellandagsrea
på Cykelkraft

TILL ALLA CYKLAR

TILL CYKELTRAINERS
Mellandagsrea 2021 - Handla cyklar på nätet

Är du i svängen att köpa ny cykel inför våren så är detta tillfället som du bara inte får missa. Vad är mellandagsrea? Jo, det är dagarna mellan jul och nyår då både fysiska butiker och butiker på nätet säljer ut stora delar av sortimentet inför våren till fullständigt galna priser! På denna sidan kommer vi samla de allra bästa mellandagsrea erbjudandena. Allt på en och samma sida, för att du enkelt ska hitta riktigt vassa erbjudanden till bra priser.

När börjar mellandagsrean?

Mellandagsrean inträffar mellan Jul och Nyår, traditionellt sett så startar rean 25 december och fortsätter fram till och med 31 December, men hos oss pågår mellandagsrean fram till och med den 6 januari.

Mellandagsrea inom sport

Som med många andra kampanjhögtider så är det elektronikbranschen som dragit igång högtiderna. Men nu för tiden finns det mängder med sportbutiker och cykelbutiker som satsar på denna kampanjfest också.

Ett annorlunda år

Mellandagsrean i år blir annorlunda mot tidigare år, därför uppmanar vi dig att handla online i år i vår e-handel. Har du frågor eller funderingar om hur man handlar cykel på nätet eller vill du hitta rätt cykelstorlek, då finns våra cykelexperter tillgängliga. Kontaktuppgifter & öppettider finner du här.

Trygg e-handel certifierade

Cykelkraft är trygg e-handel certifierade, vilket innebär att vi står för tydliga, enkla och enhetliga villkor gentemot dig som konsument. Vi arbetar ständigt för att utveckla och säkra trygga köp tillsammans med Svensk Distanshandel som äger och administrerar certifieringen. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg när du köper din cykel på nätet.

Satsa på kvalitet

Det är lätt att lockas av de allra billigaste produkterna under mellandagsrean. Men är det någon gång man ska unna sig riktigt fina kvalitetsprodukter är det nu. När priserna är så pass nedsatta man chansen att unna sig t.ex. en Tacx cykeltrainer, elcykel, vinterdäck eller dubbdäck till cykel eller varför inte årets senaste Skeppshult-cykel?

Köpa cykel på mellandagsrea

På cykelkraft har vi mängder med kraftigt rabatterade cyklar till riktiga pangpriser. Troligtvis hittar du en färg och cykeltyp som passar dig.

Cykeldelar och cykeltillbehör på mellandagsrea

Vi har allt ifrån dubbdäck, handskar, cykelhjälmar, cykellås och mycket mycket mer.

Friluftsprylar och hemmaträning på mellandagsrea

Vi har stormkök och tillbehör, cykeltrainers samt allt för din hemmaträning som du troligt kan hitta endel utav på vår mellandagsrea.

Varför handla på Cykelkraft under mellandagsrean?
  • Alla cyklar som skickas är färdigmonterade
  • Cykelförsäkring - unik i branschen
  • Riktigt bra reapriser och snabba leveranser
  • Över 100.000 kvalitetsprodukter i sortimentet
Läs mer om våra fördelar