Upp till 70% rabatt!

Mellandagsrea!

18 dec - 2 jan!

Mellandagsrea med kampanjpriser på stora delar av sortimentet.
Fynda cyklar, delar, kläder och tillbehör med upp till 70 % rabatt!

Prisvärda tillbehör

Mellandagsrea 2017 - Handla cyklar på nätet

Är du i svängen att köpa ny cykel inför våren så är detta tilfället som du bara inte får missa. Vad är mellandagsrea? Jo, det är tillfället dagarna mellan jul och nyår då både fysiska butiker och butiker på nätet säljer ut stora delar av sortimentet inför våren till fullständigt galna priser! På denna sidan kommer vi samla de allra bästa mellandagsreaerbjudandena på en och samma sida, detta för att du enkelt ska hitta riktigt vassa erbjudanden till bra priser.

När börjar mellandagsrean?

Mellandagsrean inträffar mellan Jul och Nyår, traditionellt sett så startar rean 25 december och fortsätter fram till och med 31 december. Men i år startar vi redan den 18 december och fortsätter t.o.m. 2 januari.

Mellandagsrea inom sport

Som med många andra kampanjhögtider så är det elektronikbranschen som dragit igång högtiderna. Men nu för tiden finns det mängder med sportbutiker och cykelbutiker som satsar på denna kampanjfest också.

Vår vision under mellandagsrean är att ge konkurrenskraftiga priser på riktigt som konsumenterna verkligen känner av! Stora rabatter på hela sortimentet blir receptet för en uppskattad kampanj hos våra kunder 2017.

Köpa cykel på mellandagsrea

På cykelkraft har vi mängder med kraftigt rabatterade cyklar till riktiga pangpriser. Troligtvis hittar du en färg och cykeltyp som passar dig.

Cykeldelar och cykeltillbehör på mellandagsrea

Vi har allt ifrån dubbdäck, cykeltrainers, handskar, cykelhjälmar, cykellås och mycket mycket mer.

Mopeddelar på mellandagsrea

Som en av Sveriges största reservdelsbutiker är det vårat ansvar att under mellandagsrean erbjuda grymma priser på mopedreservdelar, mopedstyling, mopedhjälmar och mycket mycket mer!

Att handla julklappar på mellandagsrean

Cykelkrafts alldeles egna konsumentexpert Mikael Granström som har stor expertis inom konsumentvanor har sett en ökad trend de senaste åren där konsumenterna väljer att handla en del av julklapparna först efter julafton. Detta är självklart ett bra knep för att ro åt sig produkter när de är prissatt som allra bäst.

Satsa på kvalitet

Cykelkrafts konsumentexpert Mikael Granström menar att det är lätt att lockas av de allra billigaste produkterna under mellandagsrean. Men är det någon gång man ska unna sig riktigt fina kvalitetsprodukter är det nu. När priserna är så pass nedsatta man chansen att unna sig t.ex. en Tacx cykeltrainer, elcykel, vinterdäck/dubbdäck till cykel eller varför inte årets senaste Skeppshult-cykel?

Varför handla på Cykelkraft under mellandagsrean?
  • Poäng på allt du handlar trots kampanjpriser
  • Alla cyklar som skickas är färdigmonterade
  • Alltid fri frakt på cyklar
  • Cykelförsäkring - unik i branschen
  • Riktigt bra reapriser och snabba leveranser
  • Över 100.000 kvalitetsprodukter i sortimentet
Läs mer om våra fördelar