Filter
Sortera
Visar 351 produkter

Här hittar du cykelsitsar, cykelvagnar, påhängscyklar, stödhjul och träningshandtag från kända varumärken som Thule, Cavo, Burley, Hamax och OKBaby m.fl.

Cykla med barn

Oavsett vilket sätt du vill cykla med dina barn på, så har vi alla tänkbara cykelvagnar, cykelbarnstolar, stödhjul, påhängscyklar, träningshandtag och tillbehör du kan tänka dig. Här hittar du välkända varumärken som Thule, Hamax, OKBaby och Cavo, med stora och breda sortiment. Vi har barnstolar eller cykelsitsar till alla cyklar. Välj mellan ramfästa eller pakethållarfästa stolar, lutningsbara eller inte, i en mängd olika former, modeller och färger.

En pakethållarfäst stol kan vara att rekommendera för cyklar som har tighta eller mindre bakramar, där det kan vara svårt att passa ned en ramfäst variant. Även elcyklar med batteriet på pakethållaren brukar föredra en cykelsits med pakethållarfäste. Barnstolar med ramfäste ger ofta en ökad komfort, då stagen den hänger i erbjuder en viss form av flex, vilket gör att stötar och ojämnheter i underlaget inte känns lika mycket för den lille blivande cyklisten. Många av dessa cykelsitsar går också att luta bakåt, för att skapa en skönare sittställning om barnet skulle råka somna under färden.

Vi har även ett urval av cykelbarnstolar för montering framtill på styret, om du behöver skjutsa mer än ett barn på cykeln. De flesta av våra cykelsitsar har en maxvikt på 23 kilo, undantaget stolen Bobike Classic, som är en kraftigare variant för större barn, vilken klarar hela 35 kilo vikt. Om du ska cykla längre med dina barn, så rekommenderar vi att du tittar på någon av våra cykelvagnar. Här finns ett stort urval i olika prisklasser, och många av dessa vagnar går även att använda som löpvagnar, skidvagnar eller en vanlig promenadvagn. Det finns vagnar anpassade för 1 eller 2 barn, och en mängd tillbehör för att vagnen ska klara av att göra just det du önskar.

Du finner även träningshandtag och stödhjul för de små cyklisterna som precis ska ge sig ut på sina första turer, allt för att underlätta inlärningsprocessen mot att bli en fullfjädrad cyklist!